Klaus BOLS Napisano 15 Luty 2008 Autor Share Napisano 15 Luty 2008 znajdujecie panowie często elementy skórzane?Na zdjęciu - zgaduj zgadula, jaka to będzie klamra? :Psam jeszcze nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol Napisano 15 Luty 2008 Share Napisano 15 Luty 2008 Stawiam na alu WHpozdrawiam pol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 15 Luty 2008 Share Napisano 15 Luty 2008 też obstawiam na WH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 15 Luty 2008 Share Napisano 15 Luty 2008 stawiam na LW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 15 Luty 2008 Autor Share Napisano 15 Luty 2008 LW - skombinuje niedługo fotke, ale stan takie sobie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 15 Luty 2008 Share Napisano 15 Luty 2008 no to co wygralem :D? gratulacje fantu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 15 Luty 2008 Autor Share Napisano 15 Luty 2008 5 zł i guma kulka ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz94-39 Napisano 15 Luty 2008 Share Napisano 15 Luty 2008 Ładownice czernione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 16 Luty 2008 Autor Share Napisano 16 Luty 2008 niemieckie czarne bicie z 44 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 4 Marzec 2008 Autor Share Napisano 4 Marzec 2008 skórek ciąg dalszy. Powiedzcie mi tylko w czym moczyć te żabkę żeby się nie rozsypała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 A mi się jeszcze nigdy obręcz w całości nie trafiła:( Zawsze w kawałkach. Fajne fanty szczególnie żabka z pochwą i kokosik chociaż jak widzę trochę zmaltretowany lecz fanty super.PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 4 Marzec 2008 Autor Share Napisano 4 Marzec 2008 A co do obręczy w większości hełmów które mi się trafiały obręcze były zerdzewiałe na maxa. Czyli robiono aluminiowe i stalowe jak mniemam. Żabkę nasmarowałem parafiną rozpuszczoną w rozpuszczalniku; dobrze zrobiłem ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 do lanoliny na dlugo.rozmięknie i wtedy natłuścic coby nie wyschła.było gdzies w konserwacji..pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DETER Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 lub gliceryna plus alkohol i do lodówki na poł roku. Bedzie mięciutka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 tylko w dobrych proporcjach żeby alkohol nie wysuszył skóry bo robi to błyskawicznie :)Nazbierałeś tej galanterii Klaus..pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 8 Marzec 2008 Autor Share Napisano 8 Marzec 2008 ładownice podumarły... żabka sie trzyma, nawet zeszyłem wszytko dratwą. Najgorzej wygląda klamra LW, a raczej w ogóle nie wygląda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 11 Maj 2008 Autor Share Napisano 11 Maj 2008 żeby nie było przestoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 11 Maj 2008 Autor Share Napisano 11 Maj 2008 była jeszcze koalicyjka ale umarła na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 12 Maj 2008 Share Napisano 12 Maj 2008 No i co z tą klamrą LW, bobsleje czekają na foto :>Co do skór, w niektórych rejonach się tego nawet nie zbiera patrz foto (góra J.) a lanolina z brązowej skóry robi czarną, można używać, gdy wie się do czego. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 12 Maj 2008 Share Napisano 12 Maj 2008 To i ja coś dorzucę - wystaje z piaseczku ładownica... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 12 Maj 2008 Share Napisano 12 Maj 2008 I w całej okazałości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 12 Maj 2008 Share Napisano 12 Maj 2008 Zestaw pierwszowojenny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 12 Maj 2008 Share Napisano 12 Maj 2008 Skórzany portfelik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 12 Maj 2008 Share Napisano 12 Maj 2008 Z zawartością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.