fenster Napisano 14 Luty 2008 Autor Share Napisano 14 Luty 2008 Jak w temacie. Dlaczego w Bialymstoku nigdzie nie mozna dostac odkrywcy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 14 Luty 2008 Share Napisano 14 Luty 2008 widocznie popyt na czasopismo był tak mały ze zwrotami - nie opłacało się sprzedawać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 14 Luty 2008 Share Napisano 14 Luty 2008 zajdź do ulubionego kiosku,lub sklepiku i porozmawiaj ze sprzedawcami, a zamówią.Tak ja zrobilem kiedyś w Siemiatyczach i zawsze kupuję w jednym miejscu. Rozprowadza Kolporter i Ruch na pewno. ZDROW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szendzielarz z. Napisano 14 Luty 2008 Share Napisano 14 Luty 2008 chyba czas synu udac sie z wizyta do najblizszego okulisty...zapraszam do empiku na lipowej strasse ,w kazdym z salonow prasowycowh w nowych galeriach handlowych ,dworzec pkp ,pks ,jak trudno ci odnalezc ten tytul pomiedzy bialoruskiego hawna ,zapytaj o ten tyt prodawszczice (ekspedientke po polskiemu)...pik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenster Napisano 14 Luty 2008 Autor Share Napisano 14 Luty 2008 Bylem dzis miedzyinnymi w auchanie i niebylo gazetki:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysteks Napisano 14 Luty 2008 Share Napisano 14 Luty 2008 sie prenumeruje sie ma :) taka recepta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 14 Luty 2008 Share Napisano 14 Luty 2008 Jajakoko ;) stary komuch zastosowałem w stosunku do moich ulubionych gazetek metodę teczkową :DMołodycie w saloniku Kolportera początkowo kręciły kolczykami w noskach , a teraz mają na teczki specjalną półkę i ze 30 stałych odbiorców-każdy po kilka , czasem nietypowych , tytułów.PS u mnie prenumerata się nie sprawdza bo listonosz to fleja- nie chce mu się otwierać skrzynki więc wciska na chama , miewałem Die Photographie i B&W pomięte i mokre , płyty CD połamane ....Pozdro Erih Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenster Napisano 15 Luty 2008 Autor Share Napisano 15 Luty 2008 dzis kupilem, znalazlem w empiku.W sklepach typu kolporter ,ruch dalej nie ma:/ czyzby zmniejszyli naklad albo firma chyli sie ku upadkowi i wcale nie beda drukowac heh. pozdrawiam wszystkich milosnikow odkrywcy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sprat Napisano 1 Marzec 2008 Share Napisano 1 Marzec 2008 Ja kupowałem kiedyś w Muzeum Wojska Polskiego. Nie wiem czy teraz jeszcze można tam dostać.Pozdrowienia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 1 Marzec 2008 Share Napisano 1 Marzec 2008 Wcale bym się nie zdziwił.Z powodu zawartości kilkunastu ostatnich numerów wielu moich kolegów przestało kupować Odkrywcę".Ja też już nie biegam każdego pierwszego do empiku a kupuję przy okazji.Wczesne,żółte numery, były ciekawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.