fenster Napisano 14 Luty 2008 Autor Napisano 14 Luty 2008 Jak w temacie. Dlaczego w Bialymstoku nigdzie nie mozna dostac odkrywcy".
acer Napisano 14 Luty 2008 Napisano 14 Luty 2008 widocznie popyt na czasopismo był tak mały ze zwrotami - nie opłacało się sprzedawać....
beero Napisano 14 Luty 2008 Napisano 14 Luty 2008 zajdź do ulubionego kiosku,lub sklepiku i porozmawiaj ze sprzedawcami, a zamówią.Tak ja zrobilem kiedyś w Siemiatyczach i zawsze kupuję w jednym miejscu. Rozprowadza Kolporter i Ruch na pewno. ZDROW
szendzielarz z. Napisano 14 Luty 2008 Napisano 14 Luty 2008 chyba czas synu udac sie z wizyta do najblizszego okulisty...zapraszam do empiku na lipowej strasse ,w kazdym z salonow prasowycowh w nowych galeriach handlowych ,dworzec pkp ,pks ,jak trudno ci odnalezc ten tytul pomiedzy bialoruskiego hawna ,zapytaj o ten tyt prodawszczice (ekspedientke po polskiemu)...pik
fenster Napisano 14 Luty 2008 Autor Napisano 14 Luty 2008 Bylem dzis miedzyinnymi w auchanie i niebylo gazetki:(
Erih Napisano 14 Luty 2008 Napisano 14 Luty 2008 Jajakoko ;) stary komuch zastosowałem w stosunku do moich ulubionych gazetek metodę teczkową :DMołodycie w saloniku Kolportera początkowo kręciły kolczykami w noskach , a teraz mają na teczki specjalną półkę i ze 30 stałych odbiorców-każdy po kilka , czasem nietypowych , tytułów.PS u mnie prenumerata się nie sprawdza bo listonosz to fleja- nie chce mu się otwierać skrzynki więc wciska na chama , miewałem Die Photographie i B&W pomięte i mokre , płyty CD połamane ....Pozdro Erih
fenster Napisano 15 Luty 2008 Autor Napisano 15 Luty 2008 dzis kupilem, znalazlem w empiku.W sklepach typu kolporter ,ruch dalej nie ma:/ czyzby zmniejszyli naklad albo firma chyli sie ku upadkowi i wcale nie beda drukowac heh. pozdrawiam wszystkich milosnikow odkrywcy"
sprat Napisano 1 Marzec 2008 Napisano 1 Marzec 2008 Ja kupowałem kiedyś w Muzeum Wojska Polskiego. Nie wiem czy teraz jeszcze można tam dostać.Pozdrowienia!
Catadero Napisano 1 Marzec 2008 Napisano 1 Marzec 2008 Wcale bym się nie zdziwił.Z powodu zawartości kilkunastu ostatnich numerów wielu moich kolegów przestało kupować Odkrywcę".Ja też już nie biegam każdego pierwszego do empiku a kupuję przy okazji.Wczesne,żółte numery, były ciekawsze.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.