polishbob Napisano 9 Luty 2008 Autor Napisano 9 Luty 2008 Cześć mam pytanie ta kotwica to producent opinia jednego co mi tak sugerował czy to że marynarka wojenna
slapek Napisano 10 Luty 2008 Napisano 10 Luty 2008 Witam ja parę dni temu identyfikowałem podobną łuskę,przy literce T jest identyczna kotwica jak na twojej.Wydaje mi się,że jest to oznaczenie producenta.http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=589060#589060
polishbob Napisano 9 Luty 2008 Autor Napisano 9 Luty 2008 Cześć mam pytanie ta kotwica to producent opinia jednego co mi tak sugerował czy to że marynarka wojenna
polishbob Napisano 10 Luty 2008 Autor Napisano 10 Luty 2008 Witam całe szczęście że ci sie wydaje bo ja mam kilka takich łusek jak ty identfikowałeś i niema tam kotwicy czyli ta kotwica znaczy że dla marynarki
8total4 Napisano 9 Luty 2008 Napisano 9 Luty 2008 zapewne Rosja Carska..podaj kaliber i daj zdjecie boku to cos sie wymysli.pozdro!
polishbob Napisano 9 Luty 2008 Autor Napisano 9 Luty 2008 Cześć Jaro5 a ta kotwica to marynarka czy producent
Pytanie
polishbob
Cześć mam pytanie ta kotwica to producent opinia jednego co mi tak sugerował czy to że marynarka wojenna
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.