lysy452 Napisano 9 Luty 2008 Autor Share Napisano 9 Luty 2008 witam moze ktos mi pomoze w id tej odznaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy452 Napisano 10 Luty 2008 Autor Share Napisano 10 Luty 2008 tak jency pracowali w okolicznej hucie malapanew,poza tym jak wiadomo byli rzucani do roznych prac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 Saper93- na kogo krzyczysz? Przecież nikt się nie upiera, że to odznaka".Możliwe, że to identyfikator" pacownika fabryki o której piszę lysy452. Symbol na numerku, do huty bardzo pasuje.Oczywiścoe mogę się mylić!Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy452 Napisano 9 Luty 2008 Autor Share Napisano 9 Luty 2008 dodam ze znalazlem to na terenie obozu jenieckiego,moze teraz to pomoze w id. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy452 Napisano 9 Luty 2008 Autor Share Napisano 9 Luty 2008 witam moze ktos mi pomoze w id tej odznaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy452 Napisano 9 Luty 2008 Autor Share Napisano 9 Luty 2008 a to tyl tej odznaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hali11 Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 http://www.odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=559214#559214 lysy452 napisz do mnie na meila mam sprawe do ciebie w sprawie tego przedmiotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper93 Napisano 9 Luty 2008 Share Napisano 9 Luty 2008 To nie jest żadna odznaka tylko jakiś numerek. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy452 Napisano 9 Luty 2008 Autor Share Napisano 9 Luty 2008 Saper93 to ze wybite jest tam 116 to ja sam widze moze lepiej powiedz mi co to jest i kto to nosil,bo widze ze jestes bardzo spostrzegawczy i nawet ty zauważyłeś ten numerek.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy452 Napisano 9 Luty 2008 Autor Share Napisano 9 Luty 2008 i co nikt nie wie co to jest??????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy452 Napisano 10 Luty 2008 Autor Share Napisano 10 Luty 2008 hali11 podaje ci nr gg9970563 a co do tego identyfikatora karpik możemy sie mylić czy napewno miał on takie znaczenie,ale skoro nie ma innych hipotez to będe sie tego trzymał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 9 Luty 2008 Share Napisano 9 Luty 2008 Dobrze, że nie z obozu koncentacyjnego. Bo wtedy strzałki byłyby w drugą stronę ;)O_o.Wypukłe" z 4 dziurkami. Raczej nie marka. Przyszyte do czegoś?Mieliście w okolicy jakąś fabrykę z przymusowymi pracownikami/obozami pracy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper93 Napisano 9 Luty 2008 Share Napisano 9 Luty 2008 Ale to nie jest żadna odzanaka!!! Nie odwracaj kota ogonem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
lysy452
witam moze ktos mi pomoze w id tej odznaki?
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.