suchy ss Napisano 23 Luty 2008 Share Napisano 23 Luty 2008 2 zdjecie od dolu, nie sa to przypadkiem doly z pociskow mozdzierzowych? trafialem na takowe i byly prawie ze identyczne..w waskim miejscu dochodzil jeszczeogonek z silnikiem":))tak mi sie przypadkiem wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 24 Luty 2008 Autor Share Napisano 24 Luty 2008 wlasnie nie mam pojecia co to jest byle jakies pol metra od siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabor Napisano 28 Luty 2008 Share Napisano 28 Luty 2008 Ja wiem; na zdjęciu pod moniakiem jest Marysia Karej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 3 Marzec 2008 Autor Share Napisano 3 Marzec 2008 ostatni wypad :) troche mizernie ale zawsze cos:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 3 Marzec 2008 Autor Share Napisano 3 Marzec 2008 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 3 Marzec 2008 Autor Share Napisano 3 Marzec 2008 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 3 Marzec 2008 Autor Share Napisano 3 Marzec 2008 czy to moze byc czubek od bagnetu do mausera 1 wojna??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 3 Marzec 2008 Share Napisano 3 Marzec 2008 chyba raczej troche za gruby..pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 3 Marzec 2008 Share Napisano 3 Marzec 2008 To co na przedostatniej fotce chyba powinienes odniesc spowrotem do lasu.pozdrawiam.L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 3 Marzec 2008 Share Napisano 3 Marzec 2008 Witam!To przy 5zł to pocisk od WJta... Były 2 typy, m.in. taki co to wybuchać lubi :-) Podobno ciężko odróżnić bezpieczny od groźnego /nie wiem dokładnie, nie siedzę w tym/.Lepiej będzie się go wyzbyć.Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper93 Napisano 3 Marzec 2008 Share Napisano 3 Marzec 2008 Fajne fanty, diago. Ale tego iła to bym zostawił, to cholerstwo jest bardziej niebezpieczne od moździerzy. A tak pozatym, jaki masz sprzet? Bo widać monetki i militarka, wiec ja stawiam na jakiegos rutusa. A tak pozatym gdzie szukasz? Tak tylko pytam z ciekawości:) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper93 Napisano 3 Marzec 2008 Share Napisano 3 Marzec 2008 Heh, sorki. Iła:) Wja kal 23mm, tak bardziej profesjonalnie:) Pozdrawiam sredecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 3 Marzec 2008 Share Napisano 3 Marzec 2008 Diago, prędzej będzie to ząb od brony niż końcówka ości", bo mniemam, że o S 98 chodziło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 4 Marzec 2008 Autor Share Napisano 4 Marzec 2008 ten pocisk juz w ziemi zakopany :) a ja to cholerstwo zabralem do domu ;/ eh... ja latam z Garetem 150 ale nie spelnia za bardzo moich oczekiwan a spaceruje w okolicach czestochowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 4 Marzec 2008 Autor Share Napisano 4 Marzec 2008 a to z wczoraj i z dzisaj urlop to mozna polatac ale niestety same smieci :(( ale co to jest nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 4 Marzec 2008 Autor Share Napisano 4 Marzec 2008 .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 4 Marzec 2008 Autor Share Napisano 4 Marzec 2008 to wyglada mi na jakas koperte z jakiegos zegarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 4 Marzec 2008 Autor Share Napisano 4 Marzec 2008 mosiężna szkoda ze nie cala :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 4 Marzec 2008 Autor Share Napisano 4 Marzec 2008 i taki sliczny badylek :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 6 Marzec 2008 Autor Share Napisano 6 Marzec 2008 2 godz łażenia i tylko to wylazlo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwecja Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 Siema Diego! Skąd jestes dokładnie? Ja mieszkam w Radomsku niedaleko Częstochowy :) i też latam z kanarkiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 Diago a na jure jezdzisz?moze kiedys sie najdziemy na polu;]ja z kolegami jestem praktycznie co tydzien na jurze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 6 Marzec 2008 Autor Share Napisano 6 Marzec 2008 ja mieszkam dokladnie w cze-wie na jure tez czasami skocze :) pewnie ze mozemy sie zgadac i razem po latac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 17 Marzec 2008 Autor Share Napisano 17 Marzec 2008 no i jak większość z nas w wekend skoczylem z 2 kolegami z forum Michalem i Dawidem o to nasze drobiazgi menażka i podkowa znaleziona przez Michala reszta moja na zdieciu brak jeszcze groszka znalezionego na odchodne przez Michala dzieki panowie za mily wypadzik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 17 Marzec 2008 Autor Share Napisano 17 Marzec 2008 .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.