hOOpOe Napisano 1 Luty 2008 Autor Share Napisano 1 Luty 2008 was tez wzrusza jak sie przewraca na bok (nie wiem jak sie to fachowo nazywa) przy tej muzyce...?? po prostu pieknehttp://www.youtube.com/watch?v=YiMrN7RnP5Q&NR=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wm71 Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 Wzruszający film..Aż serce rośnie gdy się to ogląda! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 Czysty miód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 Ale super a jeszcze ta muzyka, miodzio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Widd39 Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 Oho, dziękuje :) Ktoś zauważył mój film :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Widd39 Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 Zapraszam na pozostałe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hOOpOe Napisano 4 Luty 2008 Autor Share Napisano 4 Luty 2008 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quco Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 kurde, nie mam głosu w komputrze, ale sam filmik: REVELKA !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Widd39 Napisano 6 Luty 2008 Share Napisano 6 Luty 2008 Bez głosu to nie to samo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 6 Luty 2008 Share Napisano 6 Luty 2008 Mam pytanie czy można gdzieś jakoś zobaczyć film o Wiśniczu ?? No i po drugie dlaczego nasi piechocińcy są na nim w niemieckich garnkach ??Wiem że były M16 na stanie niektórych jednostek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Widd39 Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 Ale jaki film o Wiśniczu??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 http://www.youtube.com/watch?v=I6OmnkGa7p8&feature=relatedWisi obok na youtube. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.