Skocz do zawartości

Rekonstrukcja tkaniny lnianej mundurowej

Rekomendowane odpowiedzi

Dodam jeszcze, że tym razem tkaniny wyszło trochę mniej. Starczy napewno dla tych osób, które zamówiły tkaninę i przelały mi zaliczkę. Pozostałe osoby, tj. ktore zamówiły materiał a nie przelały należnosci, po potiwerdzeniu zamówienia dostaną materiał w kolejnosci zgłoszeń. Z ubolewaniem jednak stwierdzam, że jest spore ryzyko, że dla tej II grupy może nie wystarczyc dla wszystkich.

• 6 months later...
  • Odpowiedzi 133
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
No i zaczałem zbierac zamówienia na kolejną partię materiału na mundury lniane . Prosze nie wysyłac zamówień na moją nieczynna skrzynkę na prawnik.zsm@isko.net.pl.
Aktualnie cena wynosi po 61 zł/mb, ale nie wiem czy po nowym roku to będzie aktualne, bo producenci przedz szaleją z cenami. W/w cena jest gotowa dla przedzy, która jest już gotowa u producenta, ale nie będzie jej pewnie trzymał na magazynie, wiec zalecam krótsze zastanawianie sie nad zakupem materiału.

• 6 months later...
  • 1 year later...
  • 4 months later...
  • 1 year later...
Witam
Nie mogę się zalogować na maila, z którego rejestrowałem tutaj konto jako KBP.

Temat jest aktualny. Zbieram zamówienia. Jak się uzbiera 300 mb, to ruszymy z produkcją. Na razie mam chętnych na ponad 100 mb.
Jesli ktoś jest zainteresowany, to proszę o kontakt na maila:
kbuczek.pagowski@gmail.com

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie