KBP Napisano 26 Maj 2010 Autor Share Napisano 26 Maj 2010 Dodam jeszcze, że tym razem tkaniny wyszło trochę mniej. Starczy napewno dla tych osób, które zamówiły tkaninę i przelały mi zaliczkę. Pozostałe osoby, tj. ktore zamówiły materiał a nie przelały należnosci, po potiwerdzeniu zamówienia dostaną materiał w kolejnosci zgłoszeń. Z ubolewaniem jednak stwierdzam, że jest spore ryzyko, że dla tej II grupy może nie wystarczyc dla wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KBP Napisano 23 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2010 No i zaczałem zbierac zamówienia na kolejną partię materiału na mundury lniane . Prosze nie wysyłac zamówień na moją nieczynna skrzynkę na prawnik.zsm@isko.net.pl.Aktualnie cena wynosi po 61 zł/mb, ale nie wiem czy po nowym roku to będzie aktualne, bo producenci przedz szaleją z cenami. W/w cena jest gotowa dla przedzy, która jest już gotowa u producenta, ale nie będzie jej pewnie trzymał na magazynie, wiec zalecam krótsze zastanawianie sie nad zakupem materiału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateo68 Napisano 7 Lipiec 2011 Share Napisano 7 Lipiec 2011 jestem chętny na materiał na jeden mundur WP '39 jaki jest kosszt materiału ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nirven Napisano 17 Listopad 2012 Share Napisano 17 Listopad 2012 Pozwolę sobie odnowić wątek.Czy jest jeszcze możliwość kupna tej tkaniny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 29 Marzec 2013 Share Napisano 29 Marzec 2013 No właśnie... Dołączam się do zapytania kolegi sprzed czterech miesięcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KBP3 Napisano 28 Sierpień 2014 Share Napisano 28 Sierpień 2014 WitamNie mogę się zalogować na maila, z którego rejestrowałem tutaj konto jako KBP.Temat jest aktualny. Zbieram zamówienia. Jak się uzbiera 300 mb, to ruszymy z produkcją. Na razie mam chętnych na ponad 100 mb.Jesli ktoś jest zainteresowany, to proszę o kontakt na maila:kbuczek.pagowski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leśnowóz Napisano 7 Wrzesień 2014 Share Napisano 7 Wrzesień 2014 WitamCzy jest może opcja zamówienia kolejnej partii materiału?Próbowałem napisać pw do kolegi KBP ale Wysyłanie wiadomości dla nowych użytkowników zostało zablokowane"Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek100 Napisano 18 Wrzesień 2014 Share Napisano 18 Wrzesień 2014 również był bym zainteresowany materiałem lnianym na jeden mundur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.