Piotr J. Bochyński Napisano 21 Styczeń 2004 Autor Napisano 21 Styczeń 2004 Przedstawiam pomysł jak zarabić na naszej eksploratorkiej działalności.Wystarczy zarejestrować działalność usługową, przeanalizować rynek, rozesłać reklamy i czekać jak ludzie zaczną walić do nas jak w dym, abyśmy im nieśli pomoc oczywiście za grube pieniądze.Adres strony firmy przedstawiam z czystych pobudek faktograficznych jakie zawiera a zwłaszcza Galeria zdjęć".http://www.firmadynamit.republika.pl/Wszystkim życzę udanego rozkręcenia small biznesu.
Romo Napisano 21 Styczeń 2004 Napisano 21 Styczeń 2004 ...No tylko trzeba sie jeszcze znać na saperce ,coś z tymi fantami"robić ,i na początek niezłe znajomościNa samym poszukiwaniu zagubionejbiżuterii itp. nie ujedziesz he hePozdrawiam
marecki. Napisano 21 Styczeń 2004 Napisano 21 Styczeń 2004 tak dokładnie - a niewypałami niech się zajmują osoby co mają pojęcie o tym { mi jest dobrze jak jestem w jednym kawałku }powodzenia !!pzdr
Gość Napisano 21 Styczeń 2004 Napisano 21 Styczeń 2004 Do Mareckiego.Powiedz to a niewypałami niech się zajmują osoby co mają pojęcie o tym " saperom z służby zasadniczej , to ci raczej odpowiedzą coś innego . pozdr.
marecki. Napisano 21 Styczeń 2004 Napisano 21 Styczeń 2004 do saperów służby zasadniczej - chrzańcie to - saperstwem powinna się zajmować kadra zawodowa za odpowiednie pieniądze " a zasadnicza powinna się szkolić do tego na atrapach a jak jest to wszyscy wiemy pozdrawiam saperów !!!!
vonadamski Napisano 22 Styczeń 2004 Napisano 22 Styczeń 2004 Witam!!!No slucham jak jest??? Jestem troszke w temacie i raczej zolnierze zawodowi bawia sie z tymi zabawkami". Zolnierz ZSW co najwyzej moze przeniesc zabawke" z jednego miejsca na drugie (zazwyczaj).P.S. Jesli chodzi o pieniadze to wcale saper nie zarabia tak duzo.Z powazaniem vonadamski
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.