ejni Napisano 20 Styczeń 2008 Autor Napisano 20 Styczeń 2008 znalazłem obok teko niemiecka łopate podkowe pełno pószek po jedzeniu i jescze ortwartych!! jak mozecie powiedzcie mi czemu ludzie zakopywali otwarte puszki po jedzeniu?? to po prawej to trok lezał obok tego !!
xx50k Napisano 21 Styczeń 2008 Napisano 21 Styczeń 2008 Witam Panowie niema co się dziwić może chłopak pierwszy raz w lesie, ja też jak zaczynałem to w pewnym lesie nad Odrą znajdowałem mnóstwo baterii i tak sobie myślałem po cholerę ktoś wyrzucił tu tyle baterii, ale jak mi padły baterie w wykrywaczu to się domyśliłem, on też się kiedyś domyśli że są to zwykłe śmietniki wojenne i teraźniejsze.Pozdrawiam.
ejni Napisano 20 Styczeń 2008 Autor Napisano 20 Styczeń 2008 znalazłem obok teko niemiecka łopate podkowe pełno pószek po jedzeniu i jescze ortwartych!! jak mozecie powiedzcie mi czemu ludzie zakopywali otwarte puszki po jedzeniu?? to po prawej to trok lezał obok tego !!
obert8 Napisano 20 Styczeń 2008 Napisano 20 Styczeń 2008 a jakie mieliby zakopywac zamkniete jezu wez czasami slownik
ejni Napisano 20 Styczeń 2008 Autor Napisano 20 Styczeń 2008 sorki za błędy ale niepatrze teraz nato cały dzien biegałem po lezie i jestem zmęczony !!!! no OK ale na cholere im otwarte puszki bo jak by zakopali zamknięte to jak by je w miare szybko odkopali to by było dobre jedzenie!!!
sławek1989 Napisano 20 Styczeń 2008 Napisano 20 Styczeń 2008 Człowieku o co ty pytasz. Co mieli te puszki w domu zbierać
cecholek Napisano 20 Styczeń 2008 Napisano 20 Styczeń 2008 Nie rozumiem o co ci chodzi! Chcesz coś zidentyfikować,czy dowiedzieć się czegoś na temat otwartych puszek?! Puste puszki zazwyczaj lądowały w dołkach, a dlaczego z zawartością? Mogły być najnormalniej zepsute ...
maxikasek Napisano 26 Styczeń 2008 Napisano 26 Styczeń 2008 A nie jest o wygięta i urwana rączka do menażki?
huk 100 Napisano 20 Styczeń 2008 Napisano 20 Styczeń 2008 I już sobie odpowiedziałeś :):) widzisz jak chcesz to potrafisz :):) -pozdro
Pytanie
ejni
znalazłem obok teko niemiecka łopate podkowe pełno pószek po jedzeniu i jescze ortwartych!! jak mozecie powiedzcie mi czemu ludzie zakopywali otwarte puszki po jedzeniu?? to po prawej to trok lezał obok tego !!
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.