ejni Napisano 20 Styczeń 2008 Autor Napisano 20 Styczeń 2008 jakaś płyta znalazłem w okopach w jednym miejscu takie 3 jedna była na pół zgięta a 2 całe wziołem tylko jedną dla porówna nią na dole położyłem baterie 9V
havir Napisano 26 Styczeń 2008 Napisano 26 Styczeń 2008 hallo pisac cioto jest pilne" - błędy stylistyczne i nieuprzejma forma prośby, w zasadzie to rozkaz, u mnie masz minusa:)
ejni Napisano 20 Styczeń 2008 Autor Napisano 20 Styczeń 2008 jakaś płyta znalazłem w okopach w jednym miejscu takie 3 jedna była na pół zgięta a 2 całe wziołem tylko jedną dla porówna nią na dole położyłem baterie 9V
ejni Napisano 20 Styczeń 2008 Autor Napisano 20 Styczeń 2008 te napisy musiałem poprawić markerem bo jak zrobiłem fotke bez poprawienia to nie było nic widać !!
ejni Napisano 6 Grudzień 2008 Autor Napisano 6 Grudzień 2008 powiem tak ze wciąż nie wiem cioto i wiem jak sie poprawnie pisze ;] tylko ja tak bo lubię xD powiem tak ze nie wiem jakie to okopy wiem ze jakieś 2 km od nich był kiedyś STALAG 3c ale interesuje mnie od czego to jest... czekam na odp
mowglyn Napisano 26 Styczeń 2008 Napisano 26 Styczeń 2008 A to ciekawe! Z którego roku są te niby polskie okopy"?
ejni Napisano 8 Grudzień 2008 Autor Napisano 8 Grudzień 2008 czekam wciąz na odpowiedz ;] cioto" jest xD
Pytanie
ejni
jakaś płyta znalazłem w okopach w jednym miejscu takie 3 jedna była na pół zgięta a 2 całe wziołem tylko jedną dla porówna nią na dole położyłem baterie 9V
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.