ARTUT Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 Witam!Bardzo się cieszę, że wraz z Grupą do której należę byłem w tym roku w Łodzi. Bawiłem się tam bardzo dobrze. Była okazja spotkać znajomych i poznać nowych. Dioramy zaprezentowane przez wszystkie grupy były bardzo efektowne. Widać było włożoną w nie pracę. Zwiedzający też dopisali zarówno pod względem liczby jak i kultury. Nie zauważyłem by ktoś bez pytania pchał się na dioramę, brał wystawione eksponaty czy w kretyński sposób komentował to co widzi. Sprzedawców też nie zabrakło.Dziękuję wszystkim uczestnikom i serdecznie ich pozdrawiam. Mam nadzieję, że spotkamy się wkrótce w Łodzi w tym samym, a nawet większym składzie.Artur ARTUT" MachlowskiSPMiP - Kampfgruppe Edelweiss"P.S.Liczę na więcej zdjęć! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 Może w skromniejszej, niż w latach ubiegłych, ale nadal trzymającej poziom formie odbył się tegoroczny MWB. Jako jeden z uczestników chciałbym podziękować rekonstruktorom z innych grup, a także zwiedzającym, za mile spędzony czas.Haha- nawet na fotkach sie znalazłem Do zobaczenia na rekonstrukcjach! ;-)PozdrMarek Smardz Stadler"SPMiP- KG Adler" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 14 Styczeń 2008 Share Napisano 14 Styczeń 2008 Dorzuciłem kolejne fotki z wystawy do galerii u nas. Żeby bez sensu nie dublować nie wrzucam tutaj, link jest w mojej poprzedniej wypowiedzi :)pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr2z Napisano 14 Styczeń 2008 Share Napisano 14 Styczeń 2008 Trochę fotek dioramy GRH Festung Breslau: http://www.festungbreslau.wroclaw.pl/main.php?target=mwb_2008Pozdrowienia dla sąsiadów z KG Edelweiss oraz podziękowania dla GRH Legion za przygarnięcie naszej sekcji RKKA :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 14 Styczeń 2008 Share Napisano 14 Styczeń 2008 fajnie było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 14 Styczeń 2008 Share Napisano 14 Styczeń 2008 gratuluję pomysłu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 14 Styczeń 2008 Share Napisano 14 Styczeń 2008 trochę bałaganu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 14 Styczeń 2008 Share Napisano 14 Styczeń 2008 mundur - to mundur... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 14 Styczeń 2008 Share Napisano 14 Styczeń 2008 to chyba ajsłabszy" moment w tej rekonstrukcji, chyba - bo nie próbowałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stary_wyga Napisano 14 Styczeń 2008 Share Napisano 14 Styczeń 2008 Faktycznie, na tych zdjęciach hala Expo wygląda, jak ponura speluna. Kolego Kopijnik2- aparat zawsze tak nie doświetla, czy to celowy zabieg artystyczny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 15 Styczeń 2008 Share Napisano 15 Styczeń 2008 fajnie było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 15 Styczeń 2008 Share Napisano 15 Styczeń 2008 gratuluję pomysłu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 15 Styczeń 2008 Share Napisano 15 Styczeń 2008 mundur - to mundur... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian_101 Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 Galeria:http://photo.reenacting.eu/v/bezdaty/MWB2008Relacja: http://www.reenacting.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=211&Itemid=118 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
076 Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 Waleczny Układ Warszawski, po raz kolejny w ramach braterskiego sojuszu przeprowadził wspólne ćwiczenia.[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img261.imageshack.us/img261/2540/wysa1us4.jpg[/IMG][/URL] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 Sowieccy spadochroniarze w okularach? Ha, ha, ha!Pozdro!PS. A może to specnaz? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
076 Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 Flagi łopoczą nad głowami ludowych armii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
076 Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 prasówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
076 Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
076 Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
076 Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 Telefon z wyjściem na miasto był oblegany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 Cenna inicjatywa i słuszna koncepcja towarzyszy, gratuluję przedsięwzięcia, choć to nieodległe czasy to prawidłowo zrekonstruować wojaka lwp..trzeba się postarać. Mam tylko prośbę do kolegi w czerwonym" berecie, żaden szanujący się żołnierz nie okazałby się w czymś takim,ułóż go sobie bracie jak należy, w razie trudności służę pomocą, z uczynieniem powyższego włacznie ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
076 Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 Oj co do tej układki beretu a właściwie jej braku to się z Tobą 100% zgodzę. Szczególnie kolesie z 6 w tym przywiązywali wagę do sposobu ułożenia beretu (w początkach lat 60 bywało różnie zdarzało się nosić berety na zulugulę albo na traktorzystę). Co do innych np. dekli to bywało bardzo różnie z ułożeniem beretu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
076 Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 Czyta i oczą nie wierzy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
076 Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 Waleczny Czechosłowak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.