kuba321 Napisano 12 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2008 Ja już nie mogę się doczekać. Teraz zostają nam jedynie lasy. Ale woda to jest dopiero rarytasik :] Na fotce - z dziadkiem" w porze późno wieczornej na połowie krewetek" hehehe. Wyniki całkiem przyjemne :] Pozdrawiam....CirrusCX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabor Napisano 12 Styczeń 2008 Share Napisano 12 Styczeń 2008 No fajne Kerwetki. Mam prośbę jeśli możesz zerknij na f.sprzętowe chodzi mi o twoją opinię o XLT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 12 Styczeń 2008 Share Napisano 12 Styczeń 2008 Tęsknie, tęsknie za latem, ale bardziej jeszcze za jesienią jak wszystko ładnie na polach zaorane. PozdrawiamByle do wiosny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 12 Styczeń 2008 Share Napisano 12 Styczeń 2008 Fiodor, ależ to bydle:-) Ja uważam że teraz jest super czas na kopanko. Śnieg stopniał i wszystkie zarośla są przygniecione. Czyli tam gdzie nie jest możliwe dotarcie latem teraz mamy swobodny dostęp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 12 Styczeń 2008 Share Napisano 12 Styczeń 2008 Póki mróz ziemi nie ściśnie, pogoda na kopanie świetna, latem muszki żyć nie dają, więc tak świetnie nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pit_100 Napisano 14 Styczeń 2008 Share Napisano 14 Styczeń 2008 Jeszcze ta duchota w lesie i wszechobecne pajęczyny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 14 Styczeń 2008 Share Napisano 14 Styczeń 2008 Co tu narzekać ,ziemia pulchniutka ,temperatura super ,człowiek się nie poci ,tylko szkoda że przed tą odwilżą nie było w Maz. dużych śniegów które by uprasowały trawy i charmęzie ,niczym wielkie żelazko .Lubie takie śnieżne zimy po których można hasać w miejscach do których latem nie można było dojść, a były co do nich obiecujące rokowania .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 14 Styczeń 2008 Share Napisano 14 Styczeń 2008 @Fiodor:większe obrzydzenie czuję do Kleszczy :)można się przez nie nabawic fobii..pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 14 Styczeń 2008 Share Napisano 14 Styczeń 2008 Nie tyle co do lata ale do wiosny, żeby cieplej sie zrobiło:) nie lubię zimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 14 Styczeń 2008 Share Napisano 14 Styczeń 2008 CirrusCX to ty tam wyżej na tej fotce jesteś ! ale masz sprzęt ja piedziu :):) pogratulować heheh-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cis Napisano 14 Styczeń 2008 Share Napisano 14 Styczeń 2008 To wy możecie mieć obecna zimę przez 12 m w centrum czy na północy, bo ja wole cieplejsze pory na południu. Cirrus zapuszcza wabik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 14 Styczeń 2008 Share Napisano 14 Styczeń 2008 U mnie odwilż od kilkunastu dni :] ciepło, miękko :] troche mokro tylko. Brak komarów, liści, krzaków... raj na ziemi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombspider Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 powiadam wam... nie ma piękniejszej wiosny niż ta w Biesach. Tęskni mi się do niej strasznie. Właściwie inne pory roku mogły by dla mnie nie istnieć... :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombspider Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 Biesy ku pokrzepieniu serc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYSIEK-SANOK Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 Lato to piekny okres ale ja wole wiosne i jesienna wypady w teren,pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 Wiosna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 Lato... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 jesień.. (najpiękniejsza) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 I Zima... Bieszczady są piękne o każdej porze. Oddał bym wszystko żeby tam zamieszkać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cis Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 Tej ostatniej pory i miejsca nie polecam :) Czapki z głów..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba321 Napisano 16 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2008 Huku - ze sprzętu proszę się nie śmiać :] Liczą się dobre chęci i zapał do hobby. Pamiętam jak miałem piękny sygnał dość daleko od brzegu - ni cholery nie mogłem tego wydrapać z dna. Tak parłem do przody, że XLT poszedł pod wodę - wyskoczyłem na brzeg i musiałem go rozkręcić, żeby wysechł. Jak sprzęt się suszył (Tatko pilnował) to ja wyskoczyłem do pobliskiego miasteczka (10 km) po chochlę - jak do grochówy. Zawsze jest to jakieś przedłużenie ręki. Wróciłem, skręciłem sprzęcik -jeszcze raz namierzyłem miejsce i z przechyloną głową, uchem pod wodą kopałem dziurę. Pamiętam, że chochla wbijała mi się w rękę, bo musiałem dość mocno kopać - pod piaskiem był muł i jakieś trawsko. Chochla oczywiście trzasła. No ale po tym jak wyciągnąłem złotą obrączkę ;] Najgorsze jest to, że np stoję na palcach, prawie topiąc wykrywacz i mam daleko jakiś DOBRY sygnał NIE MOGĘ SIĘ DO NIEGO DOKOPAĆ :/ Miotam się wtedy jak Tygrys w klatce hehehe :]W tym roku znajomy ma zrobić mi sito na trzonku z nierdzewnej blachy perforowanej - coś z filmów ala YouTube.Drżyjcie głębiny - wchodzę jeszcze głębiej :] hehPozdrawiam....CirrusCX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 CirrusCX -wręcz przeciwnie ! tylko żeby Hit tego źle nie odebrał i nie wywalił tej fotki z twoim wackiem :):):)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba321 Napisano 16 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2008 hehehe Jaki wacek? :P Co za świńskie myśli :P Toż przecie z kilometra widać, że to wyświetlacz z XLT :P Pozdrawiam....CirrusCX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 Hehehe –wyświetlacz dobre !! można i tak go nazywać ehehhheeh :):) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.