MTC Napisano 19 Styczeń 2004 Autor Napisano 19 Styczeń 2004 Zamieszczam linki do następnych filmików z wykopalisk pod Leningradem.1) http://www.kolonianet.pl/miczel/ru/x1.avi2) http://www.kolonianet.pl/miczel/ru/x2.avi3) http://www.kolonianet.pl/miczel/ru/x3.avi4) http://www.kolonianet.pl/miczel/ru/x4.avi filmiki tak jak te wcześniejsze skompesowałem codekiem XvidPozdrawiam.MTC
ms Napisano 19 Styczeń 2004 Napisano 19 Styczeń 2004 czy to tylko lokalny problem ze u mnie nie ma mozliwosci ich pobrania z podanej strony?
MTC Napisano 19 Styczeń 2004 Autor Napisano 19 Styczeń 2004 W nocy zamiescilem te filmy a dzis rano admin zmienia dysk w serwerze --jak na złość-- o czym nie wiedzialem -- mam nadzieje że już niedługo wszystko ruszy i będzie można ściągnąć filmy.Pozdrawiam MTC
Monsun Napisano 19 Styczeń 2004 Napisano 19 Styczeń 2004 MTC - poprzednie linki były godne:)Jak ten serwer będzie zwów na chodzie, to daj znać. Nie mogę doczekać się na następną porcję. Możesz pokrótce opisać, co zawierają te nowe linki?PozdrawiamMarcin
kloki Napisano 19 Styczeń 2004 Napisano 19 Styczeń 2004 dajcie link do tych filmikow wczesniejszych (cz.1)
marecki. Napisano 19 Styczeń 2004 Napisano 19 Styczeń 2004 MTC - ja te wcześniejsze też przespałem jak możesz to zamieść linki jeszce raz pozdrawiam !!
MTC Napisano 19 Styczeń 2004 Autor Napisano 19 Styczeń 2004 Witam - jak na złość musiało coś paść" grubszego -- dzwoniłem do admina ale to chyba jakiś poważniejszy problem bo padł cały serwer o dziwo net mam-- oczywiście jak to wszystko ruszy to dam znać -- co do poprzedniej porcji filmików- to nie ma sprawy dorzuce i te.Krótko o filmach :1 - otwieranie ziemianek przy pomocy koparki2 - stanowisko ze szczątkami 2 żołnierzy rosyjskich, i jeden z ss3- jakie fanty maja rosjanie w swojej kolekcji,w jaki sposób poruszają się po lesie :),działko,rozbity czołg (raczej to co po nim zostało)4- kolejne stanowiskoDam znać jak będzie można ściągać.Pozdrawiam MTC
Monsun Napisano 20 Styczeń 2004 Napisano 20 Styczeń 2004 Witaj MTC, teraz to nam dopier narobiłeś apetyty, tymbardziej, że zima w pełni:)Goń administratora ... he...he..PozdrawiamMarcin
Monsun Napisano 20 Styczeń 2004 Napisano 20 Styczeń 2004 Frozzer dzięki. Widzę, że jesteś czujny:) PozdrMarcin
bjar_1 Napisano 20 Styczeń 2004 Napisano 20 Styczeń 2004 Uuuu! Widzę ,że wszyscy kopiują bo coś mi tak wolno idzie...
Monsun Napisano 20 Styczeń 2004 Napisano 20 Styczeń 2004 J ana dziś zrezygnowałem, transfer jest bardzo słaby. Najlepiej będzie zapewne nocą
MTC Napisano 20 Styczeń 2004 Autor Napisano 20 Styczeń 2004 Dokladnie --polecam nocą --hehe teraz 22 osoby ściągają - transfer bardzo kiepski.Wytrwałości :) Pozdrawiam i czekam na komentarze do filmików.MTC
bjar_1 Napisano 20 Styczeń 2004 Napisano 20 Styczeń 2004 No co wy ,kiepski transfer? ;)Ja mam 3,52 kB/sek. na stałym :)))
Frozzer Napisano 20 Styczeń 2004 Napisano 20 Styczeń 2004 ja mailem 10Kb/s na stalym :]hyyym, widze ze tam sporo fantow zostawiaja, takei ziemianki co oni koparka wykopali to ja bym jeszcze wykrywaczem przelecial i nie jedno mg znalazlno ale poco im wykrywacze, jak tam armaty po lasach stoja :]
vonadamski Napisano 20 Styczeń 2004 Napisano 20 Styczeń 2004 Witam!!!Ja sciagnalem beaz problemu. Problem byl potem bo myslalem ze zawalu dostane :)U nas zdecydowanie nie znajdziesz armaty w lesie ani pasa gasienicy wystajacego z ziemi :( No ale coz matuszka rosija to rozlegly kraj :)Z powazaniem vonadamski
kloki Napisano 20 Styczeń 2004 Napisano 20 Styczeń 2004 Rozległy rozległy.. a co najwazniejsze sporo terenow dziewiczych, przez nikogo nie tknietych. :)
pol Napisano 20 Styczeń 2004 Napisano 20 Styczeń 2004 CzeA mnie szlak trafia jak tak mówicie , a ja nie moge ich odtworzyć.Powiedzcie jakich kodekow używacie , bo ja nie moge obejrzeć.pozdro pol
kloki Napisano 20 Styczeń 2004 Napisano 20 Styczeń 2004 no i pierwszy filmik za mna.. fanty- MIODZIO! ale lux tam mają. Tylko zauwazcie jak sie z tymi fantami obchodzą..Ja oglądam w winampie narazie..
MTC Napisano 20 Styczeń 2004 Autor Napisano 20 Styczeń 2004 Witam -- zamieszczam link do codeka (to taki pakiet najbardziej potrzebnych-po zainsalowaniu powinno wszystko działać)http://www.divx.pl/download.php?cmd=click&id=255Dajcie znać jak pościągacie te filmiki to zamieszcze te starsze (dla tych którzy przespali") i postaram sie o pare nowych.Pozdrawiam MTC
ms Napisano 20 Styczeń 2004 Napisano 20 Styczeń 2004 u mnie wciaz problemy, zaistalowany windows media player 9 plus rozniaste kodeki i jakies dziwne zielonawe obrazy dominuja:-)ktos ma rade?ewentualnie cos innego do zainstalowania?:-)
kloki Napisano 20 Styczeń 2004 Napisano 20 Styczeń 2004 A co do programiku, to bardzzo dobry programik jest na www.allplayer.prv.pl sciagnac mozna programik i kodeki. Super sprawa!
ms Napisano 20 Styczeń 2004 Napisano 20 Styczeń 2004 lepiej gdyby mi ktos poradzil kto uzywa wnm 9 i jakie stosuje kodeki:-)wystepuje problem z xvid...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.