Gość Napisano 18 Styczeń 2004 Napisano 18 Styczeń 2004 czy prawda ze sa pod ziemia samoloty!!albatrosy ???czy ktos wchodzi pod ziemia oraz wybuch!! ????
beaviso Napisano 18 Styczeń 2004 Napisano 18 Styczeń 2004 Co to za towar? Dasz mi nr do dealera? Efekty niezłe, zwłaszcza finałowy oraz wybuch!!" :)A poza tym u nas na Schneidemuehl mówi się Piła".
bjar_1 Napisano 18 Styczeń 2004 Napisano 18 Styczeń 2004 Buahahahahhaha! :)))))))))Spadłem z fotela ze śmiechu :)
Gość Napisano 18 Styczeń 2004 Napisano 18 Styczeń 2004 tak! tam byc wielka lochy i tam sa wielkie samoloty-widzialem! bum tez bylo bo jak wychodzilem z tych lochow to obok przelatywal graf cepelin i jakis patafian wywalil przez szyba butelke po winiaczu! ale nie byl to zly dzien- butelka potlukla sie i na ziemi oczom moim ukazaly sie zlote(pr.999)10-groszufki.
Gość Napisano 18 Styczeń 2004 Napisano 18 Styczeń 2004 A jednak to prawda, są pod ziemią samoloty. Widziałem Cometa 4 i Me109Stan całkiem niezły tylko Me stracił podwozie spadając z odkurzanej szafy. Obecnie parkują u mnie w piwnicy obok słoików z ogórkami ale tylko do lata bo potem to miejsce zajmie butla do wina.Jeśli ktoś by chciał znać lokalizację to zgodzę się za pewną opłatą.Tylko poważne oferty.
piterb1 Napisano 19 Styczeń 2004 Napisano 19 Styczeń 2004 juz raz był taki temat w ktorym ktos pytał o piłe korzystając prawdopodobnie z translatora on-line . czyzby w niemczech cos wyplynelo na temat tego lotniska?. a sam temat i odzutowe meśki czekajace na znalazce niedawno był wałkowany.
pol Napisano 19 Styczeń 2004 Napisano 19 Styczeń 2004 Zupełna racja piterb1 , również sądzę , że niepotrzebnie koledzy z forum odrazu smieja sie z txt , gdyż napewno nie wzieli pod uwage takiego aspektu , ze ten kto p[isze takimi :hieroglifami" może poprstu nie znac j.polskiego i kożystać translatora.Panowie więcej powściągliwościpozdro pol
Gość Napisano 19 Styczeń 2004 Napisano 19 Styczeń 2004 I co wy na to Koledzy wałkujący temat? Podpucha czy rzeczywiście kogoś coś dręczy?
zelig Napisano 19 Styczeń 2004 Napisano 19 Styczeń 2004 Irakijczyk, który dzisiaj wybuchał" w Karbali był pod wpływem substancji, więc beaviso może mieć trochę racji.
beaviso Napisano 19 Styczeń 2004 Napisano 19 Styczeń 2004 Humor - humorem, nigdy go za wiele moim zdaniem, ale zastanawiam się, dlaczego mają nas za ciemniaków i - jeśli faktycznie zapytuje osoba z zagranicy - nie zrobi tego po angielsku, ew. niemiecku? Z pewnością po kilku godzinach o wątek zahaczyłoby przynajmniej paru poliglotów i rozmowa przybrałaby inny obrót. A zresztą, w dowolnym języku, pytanie to nie jest zbyt konkretne...pozdrawiam,M
Gość Napisano 20 Styczeń 2004 Napisano 20 Styczeń 2004 Gdyby to był Niemiec użyłby Ü" w SCHNEIDEMÜHL. To napewno podpucha.
macdlu Napisano 21 Styczeń 2004 Napisano 21 Styczeń 2004 A TAK NA MARGINESIE TIO TEN PAN JUZ CHYBA O TO PYTAŁ PIŁA WYKOPKI " CHYBA.PZDR
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.