Spiderski Napisano 2 Kwiecień 2008 Share Napisano 2 Kwiecień 2008 A tak apropos to czy są jakieś wieści odnośnie prac pod Ratuszem, bo widziałem, że cegły wyciągają?pozdrArtur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubal100 Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 Zapraszam serdecznie wszystkich na forum:www. koszalineksploracja.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubal100 Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 Znajdziecie tam najnowsze wieści z placu przed ratuszem oraz świeży dział o monetkach zaproponowany przez kolegę BLADEGO.Forum to zostało stworzone po to aby poszukiwacze i miłośnicy historii mieli swoje stałe miejsce w sieci.Forum działa od niedawna i wszelkie uwagi i propozycje są mile widziane.Pozdrowienia. HUBAL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werewolf Napisano 6 Kwiecień 2008 Share Napisano 6 Kwiecień 2008 jaki magnes użyć do zamontowania na trałowania? :]są różne moce(?) i co ważne ceny ... nie chce przesadzić z wydatkiem niepotrzebnie ... na llegro są takie oznaczenia miedzy innymi:40x15x620x10x530x10x540x10x425x10x525x15x545x1545x25dzięki za ewentualną pomoc pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 6 Kwiecień 2008 Share Napisano 6 Kwiecień 2008 WitamZa oknem deszcz ale nie taki straszny , chwila spędzona na internecie i co dziś w padło w oczko 3 Gute Pfennig 1783 A , monetka dość ciekawa . (Wojenka ) może jakieś piwko byśmy zrobili możesz już? A tak poza tym do reszty co wy na małe spotkanie w tym tygodniu w (Z).pozdrawiam...J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusy Napisano 6 Kwiecień 2008 Share Napisano 6 Kwiecień 2008 no, w Darłowie nie padało :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 6 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2008 Chwała,jak już niektórym wiadomo - żyję. Żyję jak saper, który usiadł na minie p.piechotnej i zdecydował się wstać hi hi... i to się powtarza codziennie - może się kiedyś zahartuję hi hi.Widzę, że jakieś konkrety się ustalają, coś się dzieje. Namawiam serdecznie na spotkanie w Z. - niezapomniane przeżycie duchowe hi hi... i dużo zdrowia (śmiechu). Niestety ja jeszcze mam ZOMZ do końca tego miesiąca - więc będę Was wspierał mentalnie.werewolf: co do neodymów - poszukaj na forum - są jakieś konkrety co do mocowania, wielkości, mocy i ceny...hubal100: nie ma tyle czasu, żeby pisywać na kolejnym forum (przynajmniej dotyczy to mnie) - dzięki jednak za zaproszenie... zaglądnę pewnikiem - jednako tu jest nasza historia poniekąd, miejsce spotkań w szerszym i kameralnym gronie (to oczywiście mój pogląd)...Jakieś konkrety z pola zwanego Rynkiem Staromiejskim?Czytam Wojnę Iwana - spotkałem się z takim oto określeniem:(...) Tymczasem ludzie radzili sobie ze zgrozą za pomocą czarnego humoru: ". - jakże po latach w obliczu rabowania grobów żołnierzy (różnych armii) stwierdzenie to jest nader aktualne i jednak mimo czarnego humoru - mało śmieszne.W załączeniu mapka - Kolberg w czasach wielkich oblężeń 1758-1813.Jeszcze raz namawiam do spotkania w Z. oraz do relacji z wycieczek i innych słów pisanych w tym miejscu.Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 10 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2008 Chwała,ha - jakoś nikt pomimo sprzyjającej aury (do siedzenia w domu) nie ma ochoty zostawić tu kilku słów... hmm, wiem mało czasu, brak kilku klawiszy na klawiaturze, ciągle zerwane połączenia z netem, pomoc w pracach domowych i w ogóle straszny uwiąd hi hi - rozumiem. Może wiosenna pogoda coś zmieni, może krew zacznie żywiej krążyć, może chęci przybędzie, nie tylko do relacji typu: byliśmy, 36 moniaków, 8 klamer, 36 guzików - ot cała relacja. Nikt nie żartował, nie zostawił wykrywki, nikt się nie przewrócił, w ogóle nic na tych wyprawach się nie dzieje, po prostu wychodzi sie jak do marketu, zgarnia co jest do zgarnięcia i powraca się do domów - ot filozofia (Zofia by się obraziła hi hi). Zero przygody... nic, nul... takie czasy widać.Pozdrawiam i mimo wszystko czekam na sygnały... M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 Witam Co tu opisywać pogoda okrutna nie daje wyjść w teren, po za tym grono kolegów z naszego miasta ma gdzieś wspólne wyprawy woli sama kopać i nie utożsamiać się na forum i z innymi . Co do spotkania przy piwku też tłumów nie widzę ani nie kontaktują się , to trzeba być jak inni .Ani słychu ani widu i będzie OK.Pozdrowienia dla wszystkich kopaczy czytających forum ...J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubal100 Napisano 13 Kwiecień 2008 Share Napisano 13 Kwiecień 2008 Moim zdaniem wszystkiemu jest winna pogoda,sytuacja się poprawi z nadejściem słońca.Pozdrowienia . www koszalineksploracja.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werewolf Napisano 13 Kwiecień 2008 Share Napisano 13 Kwiecień 2008 dziś jest piękna pogoda w porównaniu z ostatnimi czasy :) mam nadzieje że to zaowocuje jakimis postami o eksploracji :) ja dziś niestety jade do szczecina i nie moge pokorzystać z pogody :/ pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 WitamW końcu ładna pogoda ,to też wieliśmy się do prac polowych.pozdrawiam ...J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 21 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Chwała,na zdjęciu obok z ubiegłorocznej kolekcji strojów do prac polowych... ciekawe co styliści wymyślą w tym roku hi hiCzyży tylko tyle, czy aż tyle znalazło się w czasie prac polowych... czyżby nie wszyscy małorolni wylegli ze swych zagród? Dyć wiosna... Ja jeszcze na zapiecku czasami kości wygrzewam, ale przynajmniej gruntownie wyczyściłem moje rolnicze narzędzia i jak sił przybędzie zmierzę się z przyrodą i ruszę wedle trzech bucków...Czekam na wieści z wiosennej kampanii - dla zainteresowanych: Wojna Iwana jest wolna.Tymczasem bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Witam.Pogoda dopisuje to i fanty zaczynają wychodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 cały guziol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 i mniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 ołowiana plomba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 pierwsza od prawej butelka po wodzie brzozowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 sreberko" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 na koniec coś współczesnego co wyszło na polnym spacerku.Szkoda,że w ostatnim czasie brakuje relacji z wypraw kolegów.Pozdrawiam wszystkich Darek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Jeszcze coś dorzucam.Co to jest?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 i to by było na tyle ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Witam Co tu pisać ostatnio to tylko jakieś tubki nam się w trafiają to chyba prześladujący pech , ale nawet w ładnych stanach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 O to kolejna tubka z tego samego dnia , co chodzi o piwko to znów chętnych nie było. Panowie co zwami ?. Czy jest ktoś chętny na spólne wykopki !!!pozdrawiam ...J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.