wojna1939 Napisano 6 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2008 Chwała,kimkolwiek jest nowa/y czy flatufilatykiem czy może andromimetofilitykiem (nie wykluczając morfotumiliptyka) nie mam ochoty siedzieć ciągle w Zacisznym dymie (nie mam nic przeciwko dymkom hi hi) skoro pogoda dopisuje. W przeciwieństwie do Jarosława siedzę całymi godzinami i robię na drutach, więc cieszę każdą chwilą na powietrzu... a skoro można połączyć kilka przyjemności (powietrze, piwo i towarzystwo) to dlaczego dobrowolnie mam rezygnować...pieprzyć demokrację, mnie nie uświadczysz w Z. w taką pogodę (Z. to schronienie na jesień i zimę).Ot tyle... i co teraz? (hi hi) - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 6 Czerwiec 2008 Share Napisano 6 Czerwiec 2008 WitamNo dobra podporządkuje się , może i macie racje ale nie wiem gdzie to jest , i jak tam dojechać ? O której to ma być ?...J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 6 Czerwiec 2008 Share Napisano 6 Czerwiec 2008 Właśnie się dowiedziałem że jest zakaz wstępu do lasu i palenia ognisk !!! co robimy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 6 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2008 Chwała,Jarosławie, tam gdzie się wybieramy nie ma lasu (jest kilka drzew), jest woda... spokojnie.Na załączonej mapce (zwinięta rusom) mniejsza kropka to zbieg ulic 4 Marca i Wojska Polskiego, duża kropa to miejsce docelowe (dawne Obermühle). Możemy się spotkać koło kasyna przy Wojska Polskiego... o której?M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 6 Czerwiec 2008 Share Napisano 6 Czerwiec 2008 Wlasnie caly fortel" na tym polega...Sa tam drzewa ale nie ma lasu Nie kombinuj Fuksik hihi Mam nadzieje ,ze nie natrafimy na zadnego flatufilityka lub innego aturyste" bo moze byc nieciekawie haha Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 6 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2008 Dla porównania mapka z 1937 roku... Czekam na jasny akces - kto będzie?M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 6 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2008 Acha - byłbym zapomniał. Może być problem z opałem na miejscu, w związku z tym pytanie: ma ktoś przenośny ruszt (nazwa zamorska: grill)? Jeśli tak to proszę dać znać - kupię węgiel- jeśli nie to i tak kupie węgiel ha ha (coś się wymyśli)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 6 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2008 Dla lepszego zobrazowania miejsca - zbliżenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 6 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2008 ... ku lepszej orientacji w otoczeniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 6 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2008 ... jakimi scieżkami tam dotrzeć - to chyba jasne. M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 6 Czerwiec 2008 Share Napisano 6 Czerwiec 2008 Czyli rozumiem,że spotkanie jest dzisiaj.O której godzinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 6 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2008 Nie kombinujcie camene - spotkanie JUTRO o godzinie 18.00 koło kasyna na Wojska Polskiego.(kropka)Apeluję do sumień uczestników o ruszt!M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 6 Czerwiec 2008 Share Napisano 6 Czerwiec 2008 Spotkanie jutro ,07.06.Trefny punkt przy Klubie Garnizonowym (ul. Wojska Polskiego) ,godzina 18.00Czekamy 15 minut na ewentualnych maruderow , a pozniej wiadomo gdzie nas szukac. Zaopatrzenie samodzielne wg indywidualnych upodoban Pozdrawiam der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 6 Czerwiec 2008 Share Napisano 6 Czerwiec 2008 Amen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 6 Czerwiec 2008 Share Napisano 6 Czerwiec 2008 Nie kombinuje tylko tak odczytałem wasze ostatnie posty.Przyjąłem do wiadomości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
princes1976 Napisano 6 Czerwiec 2008 Share Napisano 6 Czerwiec 2008 Witam!Jutro o 18.00 ok! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik832 Napisano 6 Czerwiec 2008 Share Napisano 6 Czerwiec 2008 Ponieważ nie lubię być nieproszonym gościem, mam pytanie czy moja obecność byłaby mile widziana na Waszym spotkaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 6 Czerwiec 2008 Share Napisano 6 Czerwiec 2008 Przychodź śmiało pawlik832 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 7 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2008 Napadaj... hi hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 7 Czerwiec 2008 Share Napisano 7 Czerwiec 2008 My będziemy. Do zobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik832 Napisano 7 Czerwiec 2008 Share Napisano 7 Czerwiec 2008 Ok;) To do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 7 Czerwiec 2008 Share Napisano 7 Czerwiec 2008 Ja pojawie się już na miejscu docelowym z marszu.Odnajdę hałaśliwą gromadkę eksploratorów/ek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Witam Panowie jak było ? pozdrawiam...J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
princes1976 Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Witam!Jak tam po spotkaniu? Dlugo jeszczer trwało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
princes1976 Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Witam!Wczorajsze spotkanie - rewelacja! Wspaniałe towarzystwo,cudowna pogoda, czyste powietrze, dobre jedzenie i mile łechcący podniebienie oraz zaspokajajacy pragnienie boski napoj - piwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.