princes1976 Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Pozdrawiam wszystkich uczestników - harnas ( princes vel princesa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 8 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Chwała,jestem zadowolony... owe nabytki" naszej małej społeczności okazały się cenne, dowcipne i radzące sobie w terenie...Mam nadzieję, że nasza współpraca będzie przebiegała w duchu wzajemnego zrozumienia, braterstwa i dobrze zrozumianego współzawodnictwa... (ptfu, to nie ta epoka i nie ta mównica hi hi)Już padły propozycje następnych spotkań... miejsce jest rewelacyjne. Dla urozmaicenia postarajmy się znaleźć kolejne miejsce (w zapasie)...Niestety już wiem, że nadchodząca sobota nie będzie dla mnie łaskawa... mam rodzinne zobowiązania - słowo się rzekło - trzeba obłaskawić smoki hi hi...Pozdrawiam załogantów... M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Było bardzo fajnie.Harnaś-Skończyło sie przed pierwszą.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
princes1976 Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Czesc!Wojna mam rozumiec ze nastepne spotkanie w sobote? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Florian19 Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Witam! Było fajnie, miejsce wspaniałe, tylko szkoda ze tak późno dołączyłem i szkoda ze już po innej imprezie ;p Ciesze sie także z tego że poznałem resztę ekipy Poszukiwaczy xD A skoro już tutaj widzę plany na jakiś następny wypad, to jeśli można wnieść jakąś propozycję, to czy ewentualny następny wypad w teren mógłby zaistnieć w towarzystwie naszych wykrywek? Mowa o eksploracji jakiegoś większego obszaru, kończąca się wielkim ogniskiem bądź rusztem xD Puki pogoda sie trzyma, no chyba ze narazie chcecie odpocząć :PPozdrawiam, Piotr.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Florian19 Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Btw.. Zaraz meczyk!!! Panowie, a piwko już zakupione aby dobrze oblać naszą chwałę? Bo coś czuję że złoimy dzisiaj im ich d...pska! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
princes1976 Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Czesc Florian!Oby przeczucie Cie nie zawiodlo. Milego ogladania. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Florian19 Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 yO Princess! 1:0 , bedzie dobrze, remis bedzie, a jak nie remis to 1;2 dla Polski! Coraz lepsze akcje Polacy rozgrywają , Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik832 Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 Spotkanie bardzo sympatyczne;)Szkoda że musiałem tak szybko uciekać, ale na kolejnym wyjdę ostatni;)Wczoraj trochę pospacerowałem na nowej miejscówce ale narazie tylko łuseczki i inne duperelki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
princes1976 Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 Witam!w odpowiedzi do kolegi Floriana. taka nasza Polska karma z tymi Niemcami. w nawiazaniu do wyniku meczu.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 Pawlik jak będziesz chciał być ostatni to wcześniej dobre miejsce wybierz, żebyśmy daleko Cię nieść do drogi nie musieli:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik832 Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 Właśnie o tym miałem wspomnieć ale nie chciałem się wychylać;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
princes1976 Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 Cześć!Jak tam po spotkaniu Luger?Pozdrawiam! - Harnaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 A podziwiam Cie Harnaś ze z obcymi ceprami po ksakach pijes:)Fajnie było:)Grunt, że pogoda dopisała.Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 WitamNo widzę panowie że każdy zadowolony więc trzeba to powtórzyć ,mile widziane większe grono kolegów nawet tych co nas obserwują a nie piszą w końcu trzeba się poznać a nie boczyć na siebie ....J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
princes1976 Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 Teroz to jus nie łobcy i nie cepry. Prowda ze fajniy było. łoby tak cynsciyj. Pozdrowiom. Harnaś - HEJ!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiderski Napisano 10 Czerwiec 2008 Share Napisano 10 Czerwiec 2008 WitamWy Ludziska nawet nie wiecie jak żałuję, że mnie nie było. Następnym razem niema szans cobyście byli beze mnie.PozdrArtur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 10 Czerwiec 2008 Share Napisano 10 Czerwiec 2008 cynsciyj" - to mi sie zawsze w goralskim podobalo hihiJakby ktos nie wiedzial ,na podozynkach" jest jakby jeden sektor wyjety ze stadionu ,strefa kibica czy cos.W sumie kibolem nie jestem ,ale po meczu z Niemcami ktory tam przypadkowo spedzilem spodobalo mi sie.Traby ,bebny ,jeden ryk...mialo to symboliczny wydzwiek.Szkoda tylko ,ze odwet" sie nie udal hihiPozdrawiam der K.PS Jakby ktos sie w czwartek wybieral ,mozna by wypic po jednym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 10 Czerwiec 2008 Share Napisano 10 Czerwiec 2008 Witam Ja nie dam rady w czwartek , dopiero w sobotę jak pogoda pozwoli na jakieś kopanko za miasto ruszę ....J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 11 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2008 Chwała,mecze, łeee, nie cierpię, mam na nie alergię - co innego grać, a co innego kibicować patałachom ha ha...dlatego też nie będę w czwartek w strefie...", ale życzę miłej zabawy - tylko nie hałasujcie zbytnio po przegranym meczu hi hi (poprzednio jakichś baran latał po osiedlu z plastikową trąbką i buczał - może to ta mgła, zgubił się, albo jak statek buczał, żeby się na niego nie nadziać ha ha).W ciągu tygodnia nie mam czasu na wyjście w teren, a łik-end mam już zagospodarowany... może w przyszłym gdzieś wyskoczę (z kimś?)...Powodzenia dla spacerowiczów - tymczasem - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 11 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2008 Zlot Darłowo 2008 (23-29.06)kto jest chętny na wyjazd zlotowy (w charakterze turysty hi hi). Ja będę się starał wystartować w sobotę 28.06 rano (prawdopodobnie PKSem) żeby obfotografować jak co roku paradę, powęszyć nieco między straganami, wypić piwko w oczekiwaniu na koncert TSA (gratka)... powrót hmm, nie wiadomo o której.Taki mam plan na czerwiec, a na lipiec:czy wyruszamy grupą do Bornego (14-17.08) jako uczestnicy - jak w ubiegłym roku? Może będzie nas więcej?Czekam na sygnały - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusy Napisano 11 Czerwiec 2008 Share Napisano 11 Czerwiec 2008 Do Darłowa na zlot moge pojechać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 11 Czerwiec 2008 Share Napisano 11 Czerwiec 2008 WitamU mnie bez zmian. Już teraz żałuję ,ale do Darłowa nie dam rady pojechać ,będę w rozjazdach. Natomiast a Borne" jak najbardziej się piszę. Fajnie by było pojechać wiekszą grupką ,przynajmniej na dwa dni...Pozdrawiam der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
princes1976 Napisano 11 Czerwiec 2008 Share Napisano 11 Czerwiec 2008 Witam! Na Borne w sierpniu chętnie się wybiorę z tak doborowym towarzystwem!!!Darłowo -pod wielkim znakiem zapytania-chciałem już wyjechać na wakacje a tu taka impreza. Może jeszcze zostane...Góry poczekają na swojego Harnasia!!pozdrawiam Harnaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 Witam No w końcu pada i jestem bardzo zadowolony że znajdki rosną hi hi .Z jutrzejszym dniem jeszcze nie wiadomo czy wo gule gdzieś ruszę ale w niedziele na 100%. pozdrawiam...J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.