bryktygrysek73 Napisano 5 Styczeń 2008 Autor Napisano 5 Styczeń 2008 hejmam pytankojak rozdzielić z sobą monety sklejonemoczenie w wodzie czy w oliwce nie dało żadnego efektusklejone monety to boratynkidzięki za pomoc
bjar_1 Napisano 5 Styczeń 2008 Napisano 5 Styczeń 2008 Boratynki sa b. popularne, więc po co rozklejać? Zlepienie je uatrakcyjnia, lepiej zostaw tak, jak są.pzdr
banderas Napisano 5 Styczeń 2008 Napisano 5 Styczeń 2008 Witam.Nie rozklejaj tych monet,super znalezisko,po rozłączeniu awers nie będzie odpowiadał stanowo rewersowi.Zostaw tak jak jest,orginał z epoki,nieliczni moga pochwalic się takim trafieniem.pzdr.
Swiety82 Napisano 5 Styczeń 2008 Napisano 5 Styczeń 2008 jakiś miesiąc temu przychodzi do mnie wujas i mówi: prawdziwy skarb znalazłem", i pokazuje ponad 30 srebrnych monet sklejonych/stopionych w jedno :)do tej pory nie udalo mu się ich rozdzielić, i chyba nie uda, próbował wszystkiego i nic, więc jak nie chcesz ich zepsuć, to lepiej nie ruszaj, Pozdrawiam!
leszek84pp Napisano 6 Styczeń 2008 Napisano 6 Styczeń 2008 ja swoje rozdzieliłem nożykiem ,trochę wd-"warto było bo wewnętrzne warstwy były nieźle czytelne.
bryktygrysek73 Napisano 6 Styczeń 2008 Autor Napisano 6 Styczeń 2008 raczej je zostawię dotarło do mnie że tak jest lepiej (ciekawiej)nie wiadomo kiedy znowu trafią się sklejonedzięki za wypowiedzi
pokemon Napisano 9 Styczeń 2008 Napisano 9 Styczeń 2008 To zależy czy i co chcemy rozkleić (w jakim stanie) np. sklejone boratynki- super wyglądają na pułeczce- mniam :)))No ale sklejone srebrka...a wiadomo jakie jest pośród nich? Może R8 ? :)))Polecam WD-40 ewentualnie moczenie w ... Coca Coli :) Podobno jak śruba nie chce puścić to polać Colą i lepsze jak WD-40 :)))
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.