Skocz do zawartości
  • 0

co to za karabin ?

fiurel

Pytanie

18 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
moja peszka miała lufę zarośniętą rdzą na amen,a mech spust rozleciał mi się w rękach z powodu korozji-to była bryła rdzy-co nie przeszkadzało aby spodobała się"niebieskim panom...ten maus w porównaniu z nią to stan magazynowy:)ale wszystko jak pisze jeden z kolegów zależy od sędziego...
Napisano
chyba czeski Mauser vz.24. Fotki słabej jakości, ale wydaje mi się, że na przednim bączku dostrzegam wybrzuszenie na nakładkę.
Napisano
od jakiegoś czasu zauważyłem, że panuje tu na forum jakaś fobia. Jak tylko ktoś pokaże fotkę z giwerą to zaraz jest straszony nalotem na chatę. A przecież fiurel nie napisał, że to jego pukawka. Fotę mógł ściągnąć z internetu :)
Napisano
w sumie to wszystko zależy od sędziego. Mogą oddać albo na wszelki wypadek zarekwirować.
Kumplowi też zrobili najazd na chatę. Wjechali w związku z inną sprawą. Interesuje się militariami je zbiera. Zobaczyli na ścianie zdekowaną po amatorsku pepeszkę, bagnety, granat f1, a na półce lufę z MG. Założyli mu sprawę. Sędzia sprawę umorzył, policmajstry oddali mu wszystkie fany, zatrzymali tylko lufę z MG.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie