Frozzer Napisano 16 Styczeń 2004 Autor Napisano 16 Styczeń 2004 witam, szukam informacji o karabinie maszynowym mg13 dreyse, ile wyprodukowano, keidy uzywany, jak pospolity byl w wojsku, zdjecia, przybiry zwiazane z tym mg. przeszukalem siec ale jedynie znalazlem 2 zdjecia na stronie bolasa, nic poza tymkazda informacja bylaby dla mnie cennadzieki i pozdr.froz
Forteca Napisano 16 Styczeń 2004 Napisano 16 Styczeń 2004 Ot choćby w każdym pz I - zdjęć tego jest masa - i po różnych albumach - w zależności do czego potrzebne.
Frozzer Napisano 17 Styczeń 2004 Autor Napisano 17 Styczeń 2004 no tak, wiem ze w pz1 byly, ale jezeli chodzi o zdjecia to bardziej interesuja mnie fotki w wykozystaniu mg13 przez piechote
Forteca Napisano 17 Styczeń 2004 Napisano 17 Styczeń 2004 Jest trochę fotek z września 1939. Poza tym był używany przez WP (pewnie rofiejne") - na zdjęciech z kapitulacji Modlina ślicznie poukładane stoją obok Browningów wz. 28. Polecam album La campagne de Pologne" wyd. Heimdal.
brivibai Napisano 18 Styczeń 2004 Napisano 18 Styczeń 2004 Frozzer wrzuciłem Ci parę zdjęć na priva.Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.