zbyniek Napisano 3 Styczeń 2008 Autor Napisano 3 Styczeń 2008 Witam mam mały tekścik do przetłumaczeni chyba po niemiecku, mój słownik jest za mały niema wszystkich słów. 1. Ungefahrer Frontverlauf an bestimmtan Tagen2. Tagdar russ.Besetzung3. am18.3 noch gehaltenes Gebiet4. Znfang Mai noch gahalten z góry dziękuje.
zbyniek Napisano 3 Styczeń 2008 Autor Napisano 3 Styczeń 2008 Witam mam mały tekścik do przetłumaczeni chyba po niemiecku, mój słownik jest za mały niema wszystkich słów. 1. Ungefahrer Frontverlauf an bestimmtan Tagen2. Tagdar russ.Besetzung3. am18.3 noch gehaltenes Gebiet4. Znfang Mai noch gahalten z góry dziękuje.
ejni Napisano 3 Styczeń 2008 Napisano 3 Styczeń 2008 zbyniek zkozystaj ze słownika na onecie jest dokładny i ma duzy wybór pol-ros,grec,niem,ang,hiszp,.....
Grzesio Napisano 3 Styczeń 2008 Napisano 3 Styczeń 2008 Przede wszystkim jednak postaraj się przepisać tekst bez błędów - np. powinno być Anfang, a nie Znfang.1. Przybliżony przebieg frontu w dane dni2. ??? rosyjskiej okupacji/posiadania3. Teren jeszcze utrzymany 18.3 4. Teren jeszcze utrzymany w początku majaPzdrGrzesiu
MK Napisano 3 Styczeń 2008 Napisano 3 Styczeń 2008 I tak będzie ciężko, przy pomyłkach w przepisywaniu:1. Ungefährer Frontverlauf am bestimmten Tagen - Przybliżony przebieg frontu w określonych dniach.2. Tag der russ. Besetzung - Dzień zajęcia/okupacji przez Rosjan.3. am 18.3 noch gehaltenes Gebiet - Teren utrzymywany jeszcze dnia 18 marca4. Anfang Mai noch gehalten - Utrzymywany jeszcze na początku maja.Pozdrawiam
MK Napisano 9 Styczeń 2008 Napisano 9 Styczeń 2008 1. Vormarsch der roten Armee - ofensywa Armii Czerwonej2. tego niestety ja na razie nie dam rady...
Pytanie
zbyniek
1. Ungefahrer Frontverlauf an bestimmtan Tagen
2. Tagdar russ.Besetzung
3. am18.3 noch gehaltenes Gebiet
4. Znfang Mai noch gahalten
z góry dziękuje.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.