PG Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 Sv, odpowiedź poszła, tylko nie wiem czy to tego samego dotyczy, bo fotek nie widzę :) Na jutro się zgadamy na tela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 Już jestem - maila wysłałem z priv - może już doszedł - od czasu do czasu będę tu zaglądał, a do 14tej siedział przy kompie póki dzieciaki nie przyjdą i mnie nie wygonią:)Na pyrze dałem te fotki...A reszta chłopaków pewnie na glubkach?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 W naszej karczmie na PS, drobne zmiany kosmetyczne :)Co do weekendu dawać znać na tela, będę w chacie więc coś napewno wymyślimy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 9 Luty 2008 Share Napisano 9 Luty 2008 Jutro zbiórka o 10-tej u PG.Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 Kto z nami nie był niech żałuje :) Jak zwykle weekend udany, a najbardziej zadowolony powinien być Kamdrum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 Tyko wyszedł z nowym sprzętem i od razu napoleońska...Ładna sztuka - gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 I zabierz tu kogoś... :D A tak na poważnie, gratulacje Kamdrum, piękna sztuka - należało ci się takie trafienie po tych stertach złomu, które już przerzuciłeś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 Ja żałuję :( ale tak bez mojej piszczałki błakać sie to tak dziwnie trochę.Mam nadzieje ,że jak wróci z serwisu to w końcu będzie nam dane pokopać wspólnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 Fakker, co tak długo ci ją w serwisie trzymają? Zadzwoń do nich profilaktycznie i się przypomnij :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamdrum Napisano 11 Luty 2008 Autor Share Napisano 11 Luty 2008 A dziękuję, dziękuję. Wszakże smętuś i złom to dwaj nierozłączni przyjaciele ;)Po całym dniu łażenia wczoraj byłem w szoku, że praktycznie w ogóle nie kopałem śmieci. Niebo a ziemia - jeżeli chodzi o dyskryminację, bo zasięg zapewne porównywalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 PG a myślisz ,że tego nie robię? A damski głos zawsze mówi uprzejmie informuję ,że prace trwają :) i mnie rozbraja :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 Hehehe, Fakker taka piosnka kiedyś była Nigdy nie wierz kobiecie..." :) Jak nie potrafią naprawić, niech nowy ci wyślą :)Kamdrum, to teraz chyba częściej z nami na jakąś drobnicę będziesz śmigał, w końcu nie samymi łuskami człowiek żyje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 Ta klamerka pasuje do moich 2-ch lwiaków:)fakker trzeba było kupić z cztery żubry i pewnie PG znalazłby na czas chodzenia jakąś Ultrę II... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 12 Luty 2008 Share Napisano 12 Luty 2008 Fakt, sprzętu teraz więcej niż ludzi się zrobiło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 12 Luty 2008 Share Napisano 12 Luty 2008 HURRA HURRA HURRA wrócił dzis z serwisu.Mam nadzieje ,że usterka zostala poprawiona a było to :Brak połaczenia w detektorze - skorygowano prowadzenie masy oraz poprawiono montowanie baterii.Jutro sprawdze osobiście w terenie poprawnosc działania.Ale jak znam zycie to w nawypady bede mial czas tylko w tygodniu bo w weekendy moja luba pewno znow na zawody bedzie jezdziła a ja za niańke bede robił.Kutwa ciesze sie jak dziecko bo juz mialem dosyc tego siedzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 13 Luty 2008 Share Napisano 13 Luty 2008 Fakker, znajdziesz czas zapraszamy :)A co tak cicho reszta siedzi? Tylko dwa dzionki na plany zostały, a pogoda na weekend podobno ma się poprawiać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamdrum Napisano 13 Luty 2008 Autor Share Napisano 13 Luty 2008 Co do pogody to chyba nie jest jednak tak kolorowo. Od piątku 0 stopni w dzień i przymrozki w nocy :/ Dopiero w niedzielę ma być 2 stopnie(maksymalni). Trzeba więc będzie zaszyć się w leśnych ostępach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 13 Luty 2008 Share Napisano 13 Luty 2008 Nie przesadzaj Kamdrum :) Przy gorszej pogodzie już chodziliśmy :) Powoli weekendowy plan zaczyna mi się krystalizować, ale oczywiście wszystko jeszcze do dogadania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkol Napisano 13 Luty 2008 Share Napisano 13 Luty 2008 Co tam pogoda!jakieś trunki rozgrzewające i w las:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 14 Luty 2008 Share Napisano 14 Luty 2008 Hehehe :D Święte słowa Romkol :) Przyjeżdżasz na niedzielę?Od jutra jestem niedostępny na necie, więc jak co to tel :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 14 Luty 2008 Share Napisano 14 Luty 2008 Jutro nie dam rady....Kaczka - wysłałem Ci na PS wiadomość - zerknij i daj mi znać ew. jak możesz zmienić ten format i podesłać mi jpg na maila? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 14 Luty 2008 Share Napisano 14 Luty 2008 Kaczucha,wysłałem ci też gorącą prośbę (dla odmiany mailem) :) Będziesz miał chwilę, to odwdzięczę się przy okazji :)Sv, będziemy w kontakcie :) Jakby co, daj mi tylko znać eską na którą się szykować w sobotę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 15 Luty 2008 Share Napisano 15 Luty 2008 Ziemia była tak zmarznięta ,że omachałem sie jak głupi i zakończyłem dzisiejsza zabawe na połamanej saperce.Jak pech to pech, a środa była niczego sobie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 15 Luty 2008 Share Napisano 15 Luty 2008 A gdziś Ty kopał, że zmarźnięta?:)W zeszły week& była w normie, a w tym tygodniu tylko tej nocy lekko przymroziło i raczej nie powinno być źle...Jutro do boju:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 15 Luty 2008 Share Napisano 15 Luty 2008 Sv a wiesz chociaż ile było w nocy i jak rano samochody wygladały? no nie mam na myśli miasta oczywiście :) Kopałem tzn usiłowałem kopać na moim ulubionym poletku.Ziemia jak beton no ale ja byłem przed dziewiatą jak z roboty jechałem.W środe to praktycznie jak w masełko wchodziło ,ale wystarczyła jedna nocka niestety . :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.