Skocz do zawartości

okolice Poznania vol. 5

kamdrum

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 280
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Już jestem - maila wysłałem z priv - może już doszedł - od czasu do czasu będę tu zaglądał, a do 14tej siedział przy kompie póki dzieciaki nie przyjdą i mnie nie wygonią:)
Na pyrze dałem te fotki...
A reszta chłopaków pewnie na glubkach?:)

I zabierz tu kogoś... :D
A tak na poważnie, gratulacje Kamdrum, piękna sztuka - należało ci się takie trafienie po tych stertach złomu, które już przerzuciłeś :)

A dziękuję, dziękuję. Wszakże smętuś i złom to dwaj nierozłączni przyjaciele ;)
Po całym dniu łażenia wczoraj byłem w szoku, że praktycznie w ogóle nie kopałem śmieci. Niebo a ziemia - jeżeli chodzi o dyskryminację, bo zasięg zapewne porównywalny.

Hehehe, Fakker taka piosnka kiedyś była Nigdy nie wierz kobiecie..." :) Jak nie potrafią naprawić, niech nowy ci wyślą :)
Kamdrum, to teraz chyba częściej z nami na jakąś drobnicę będziesz śmigał, w końcu nie samymi łuskami człowiek żyje :)

HURRA HURRA HURRA wrócił dzis z serwisu.Mam nadzieje ,że usterka zostala poprawiona a było to :Brak połaczenia w detektorze - skorygowano prowadzenie masy oraz poprawiono montowanie baterii.Jutro sprawdze osobiście w terenie poprawnosc działania.Ale jak znam zycie to w nawypady bede mial czas tylko w tygodniu bo w weekendy moja luba pewno znow na zawody bedzie jezdziła a ja za niańke bede robił.

Kutwa ciesze sie jak dziecko bo juz mialem dosyc tego siedzenia :)

Co do pogody to chyba nie jest jednak tak kolorowo. Od piątku 0 stopni w dzień i przymrozki w nocy :/ Dopiero w niedzielę ma być 2 stopnie(maksymalni). Trzeba więc będzie zaszyć się w leśnych ostępach :)

Nie przesadzaj Kamdrum :) Przy gorszej pogodzie już chodziliśmy :) Powoli weekendowy plan zaczyna mi się krystalizować, ale oczywiście wszystko jeszcze do dogadania :)

Kaczucha,wysłałem ci też gorącą prośbę (dla odmiany mailem) :) Będziesz miał chwilę, to odwdzięczę się przy okazji :)
Sv, będziemy w kontakcie :) Jakby co, daj mi tylko znać eską na którą się szykować w sobotę :)

A gdziś Ty kopał, że zmarźnięta?:)
W zeszły week& była w normie, a w tym tygodniu tylko tej nocy lekko przymroziło i raczej nie powinno być źle...
Jutro do boju:)

Sv a wiesz chociaż ile było w nocy i jak rano samochody wygladały? no nie mam na myśli miasta oczywiście :) Kopałem tzn usiłowałem kopać na moim ulubionym poletku.Ziemia jak beton no ale ja byłem przed dziewiatą jak z roboty jechałem.W środe to praktycznie jak w masełko wchodziło ,ale wystarczyła jedna nocka niestety . :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie