Skocz do zawartości

okolice Poznania vol. 5

kamdrum

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Hehehe... Sv, znów Brandenburgię będziesz trzepać :)
Ja zostaję - gdzieś tu z chłopakami może wyskoczymy, choć plan był żeby w południowe landy mojej Pani wyskoczyć, ale czasu mało :(
  • Odpowiedzi 280
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Pyrka" coś dziś szwankowała, teraz przerwa w działaniu :( Kaczka, musimy się zgrać jakoś (może przy okazji weekendu) i pogadać na temat dalszej ewolucji...
Napisano
Masz rację. Trzeba wprowadzić ład i przejrzeć listę Użytkowników, bo chyba są jakieś niekatywne konta (?).
Napisano
W sobotę ma być ponad 10 stopni, ale do południa ma ostro padać... :/ Macie w związku z tym jakieś plany? Ja niestety nie będę mial transportu w ten weekend, więc liczę na to, że ktoś się zlituje i mnie ze sobą weźmie :)(jeżeli w ogóle ktoś się wybiera w teren koło południa...).
Napisano
Kamdrum, z tym padaniem to różnie bywa :) Może Kaczkę albo Bena namówimy na sobotni wyjazd, a Romkola i może Bonza na niedzielę? Można o czymś pomyśleć...
Napisano
Kaczka, ok to pomyślę nad jakimiś miejscami i będziemy w kontakcie :) Do soboty jeszcze trochę czasu zostało, może jeszcze kto z nas się pisać będzie :D
Napisano
A ja myślę, że kwestia miejscówki jest drugorzędna. Najważniejsze jest, by wyjść z domu i spędzić parę godzin na swieżym powietrzu. Niedawno doszedłem do tego, że nawet sobie nie zdajemy do końca sprawy, jak takie wypady nas hartują! Po prostu samo dobro :)
Napisano
No pewnie :)
Kamdrum, pomyślałem sobie żeby w sobotę może stare śmieci" odwiedzić (to jeszcze zawsze do dogadania), a w niedzielę ściągnąć Romkola (ty już wiesz gdzie) :D
A kolega Kaczka musi w końcu się pojawić, bo ile będę tą łuseczkę dla ciebie woził?
Napisano
Mnie to jak najbardziej pasi! Tylko, że do niedzieli nie będe miał jeszcze mojego kochanego szpadelka, a bez niego kopanie tam to mordęga... :/

Może jednak Romkol nas poratuje (jeżeli oczywiście na wypad dostanie dyspensę od małżonki :) ).

Tym razem jednak musiałbyś PG zadbać o to, by naładować baterie do aparatu przed wyjazdem ;)
Napisano
Spox, już kupiłem :)
Na niedzielę, jeśli Romkol da się namówić jakiś szpadelek można zabrać - to już nie problem :)
Napisano
W niedzielę można coś kopnąć o ile żonka da się udobruchać.
Ostatnio ciągle mi bręczy że ją zaniedbuje oby tylko nie poszukała sobie jakiegoś pocieszyciela:)
Napisano
Romkol, spox jak trzeba będzie to z nią pogadam :) Myślę że dasz radę, w sobotę się zdzwonimy!
Napisano
No to szykuje się kolejny ciekawy weekend :)
W niedzielę ma być niby tylko 3 stopnie, ale co to dla nas! Mam też nadzieję, że uda się nam podpiąć pod kogoś jutro po deszczu i wykorzystać przewidywaną wiosenną aurę, prawda PG :) ?
Napisano
Bonzo, hehehe... Romkola na niedzielę ściągniemy, długo go nie trzeba będzie raczej prosić :)
Kamdrum, każdy nasz wypad jest ciekawy :) Są tylko mniej lub bardziej obfite :D Mam nadzieję, że jutro nie będzie tak źle, zadzwonię do chłopaków z roboty kto ma chęć na jutrzejszy spacerek, to dam znać :)
Napisano
Jutro może być kiepsko z pogodą,chyba że dzisiaj się wszystko wypada. Ja bym się pisał chętnie na Radzim, wrzucę mapy do GPS. Jestem nawet w stanie iść na piechotę :-)) wzdłuż rzeki jak nie będzie transportu.
Fotka na Pyrce.
Napisano
Nie raz było, że u nas padało a na miejscu już nie, poza tym tereny zalesione dają trochę osłony więc jestem dobrej myśli :)
Napisano
Coś na PS dziś zaszwankowało, przy okazji małe poprawki zrobione i 3 nieaktywne konta wykasowałem! Kaczka jak możesz odtwórz to co napisałeś :)
Od dziś po 16, jestem w chacie, ale dostępny tylko na tel/sms :( Dajcie znać na którą jutro, na niedzielę się pewnie zdzwonimy :)
Napisano
Co do Pyry to Provider odtwarza ( chyba) dane po pojawiają się posty.
A jeśli chodzi o wyjazd to wieczorem będę wiedział więcej.
Napisano
Kaczka, czekam wobec tego na wieczorne wiadomości od ciebie. Widziałem, wszystko wróciło do normy :)

Kamdrum, pamiętaj że twoja saperka została u mnie :)
Napisano
Kurcze chyba mam gorączke zaraz zrobie sobie groka i do wyra.
W niedziele jestem gotowy o ile grypa mnie nie wykończy,możemy Radzim odwiedzić tylko niewiem czy damy radę po tych deszczach dojechać.
pozdr.
Napisano
No niestety - prognoza na jutro się znacząco zmieniła. Ma calutki dzień lać :( Zresztą, dzisiejszego dnia też nie można nazwać suchym...
Wygląda na to, że jutro trzeba będzie kisić w chacie, a szkoda, bo cały tydzień czekałem, żeby chociaż 1 dzień pokopać... :/

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie