carmelo1 Napisano 29 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2007 witam nie wime od czego i do czego jak cos moze ktos wie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carmelo1 Napisano 29 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2007 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carmelo1 Napisano 29 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2007 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carmelo1 Napisano 29 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2007 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
$pier$ Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 Od czołgu na pewno nie, bardziej podchodzi mi tu pod rosyjską ciężarówkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carmelo1 Napisano 29 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2007 ta zalazlem dobrze ze nie bralem tego szmelcu ruskiego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOLA Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 a zalazlem dobrze ze nie bralem tego szmelcu ruskiego.." carmelo co ty piszesz uwazam ze fant jest bardzo fajny i godny uwagi .dziwi mnie to ze tak to potraktowałes ,jesli byłby niemiecki to bys zabrał ze sobą?? ludzie co sie zwami dzieje ,gdzie sa prawdziwi poszukiwacze,hobbyści pamiatek ostatniej wojny??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
$pier$ Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 Prawda jest taka:Niemieckie fanty można niezle pogonić, a to hmmm ?! tak naprawdę zalicza się do złomu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carmelo1 Napisano 29 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2007 moge ci podac namiar i sobie je zabierzesz widzisz nie sprzedaje tego co znajde chyba ze nie moge tego zakonserwowac lub przekracza to moj budrzet a co do ruskich fantow to zupelnie mnie nie ciesz dla mnie to nie byla armia tylko czerwona zaraza ktora wlala sie na nasz kraj jak do siebie i zdania o nich nie zmienie..niemcy nie byli lepsi ale no poprostu ruskiego nie trawie..wiec jak chcesz to podaj meila to sie jakos powiem gdzie to jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 A może zis(??) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOLA Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 carmelo-nie o to mi chodzi bez urazy, ja pooprostu myślałem ze wiekszosć ludzi zajmuje sie kolekcjonowaniem anie handlowaniem fantami.Chyba chodzi o to ze w prawdziwym zbieraniu powinno sie tą historie ocalic od zapomnienia ,zbierac ,pokazac potomnym itd.(mi tak sie wydaję ).pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 Kiedyś wyciągnołem identyczną - może to moją????? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carmelo1 Napisano 29 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2007 spoczko ale dlamnie co ruskei powino przepasc zginac i zapomniec o nich tak jak oni z nami chcilei zrobic...zdeptac.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szym Napisano 30 Grudzień 2007 Share Napisano 30 Grudzień 2007 f35jsf masz chyba rację,że to m. in. ZIS, bo to jest felga od masywu ze zdejmowanym pierścieniem zewn., którego na zdjęciu nie ma.camelo1 dlamnie co ruskei powino przepasc zginac i zapomniec o nich tak jak oni z nami chcilei zrobic...zdeptac" - nie co niemiaszki, no nie? Masz rację zbieraj tylko to co niemieckie, najlepiej z hakenkreuzem albo gapą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 30 Grudzień 2007 Share Napisano 30 Grudzień 2007 dajcie sobie na wstrzymanie bo zaraz skoczycie se tu do gradla . kazdy ma prawo do swojego zdania i prawo wyboru co zabrac a czego nie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 30 Grudzień 2007 Share Napisano 30 Grudzień 2007 Zawsze dziwiło mnie mieszanie ideologii z pasją poszukiwawczą i niezrozumiała fascynacja niemieckimi fantami. Jakby na zasranym kawałku puszki po konserwie był znaczek SS to pewnie koleś powiesiłby to sobie nad łóżkiem. Zgodnie z zasadą: faszystowskie nawet gówno boskie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 30 Grudzień 2007 Share Napisano 30 Grudzień 2007 co było minęło teraz ważna jest historia/ ruskie czy nie/ ale kawałek żelastwa np. z II wojny światowej innym się nie podoba innym podoba trzeba szanować historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba321 Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 Co Wy powiecie? Ja zbieram wszystko. Ruskie, Niemieckie, czy cokolwiek - wykonane z metalu kolorowego :] Żelastwa nie kolekcjonuję, no chyba, że trafi się jakiś topór, bagnet, czy szabelka wszelakich narodowości. Żelastwo nie przedstawiające żadnej wartości kolekcjonerskiej zawsze można sprzedać na złom i przy okazji podreperować zaśmiecony stan naszej przyrody :) P O Z D R A W I A M...CirrusCX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 camelo1-kiedyś spotkałem faceta,który ma w swoim obejściu rozebranego GAZ'a 67B.Auto kompletne.Ale nie sprzedał i nie sprzeda nikomu,bo ten cymbał twierdził z olbrzymim zacietrzewieniem,że co sowieckie to musi zgnić.Minęło ponad 10 lat i rzeczywiście zgniło.Jak widać,cymbalstwo ma kontynuację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.