Skocz do zawartości

Jak w RAJU!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 weeks later...
Tiaaaa. Chłopaki kopią aż miło popatrzeć :)
Cóż...Rosja...kraj wielkich możliwości...tam się lali i sprzętu nazostawało he,he
Co do stanów zachowania, to naprawdę zależy co i w jakim środowisku. Z reguły nawet te same monety z jednego dołka są w różnych stanach zachowania, a to z przyczyny użytego stopu lub choćby wytarciu w obiegu. Natomiast jeśli je eksponować, to raczej te lepsze stany, dlatego osobiście się nie dziwię, bo i w naszym wirtualnym muzeum jesli bedą to te lepsze i podrasowane eksponaty, że o kolejności i obrobieniu zdjęć nie wspomnę :)))

Co wy tam ciągle z tym Helem, Hel był kopalnią 10,15lat temu.Bywałem na półwyspie często,no i przyznam kiedyś to sie wracało z pełnym bagażnikiem a teraz można sobie pooglądać gigantyczne doły.Jeszcze kilka lat temu spotkałem tam grupę która robiła tygodniowe wyprawy na półwysep więc ile moze być tych fantów,to nie grzyby raz się wyciągnie i już tam nie wróci.

• 1 year later...
Ja Wam napiszę tak:

Z pepikowej strony zdjęcia przedstawiają autentyczne trafienia. Nie ma żadnych watpliwości. U nas tez trafiaja takie rzeczy, ale ludzie sa mniej skłonni do chwalenia się.

Rosja jest trochę przereklamowana. 20 lat temu było fajnie, teraz poszukiwaczy od metra i walka z konkurencją bywa na śmierć i życie (to nie przenośnia)

Życzę każdemy niedowiarkowi trafić takie skrzyneczki żeby uwierzył że to możliwe.

Szczęśliwego Nowego Roku!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie