haupttman Napisano 29 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2007 No,ładne gniazdo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz91 Napisano 30 Grudzień 2007 Share Napisano 30 Grudzień 2007 Dokładnie jak w raju ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 30 Grudzień 2007 Share Napisano 30 Grudzień 2007 ja niemoge tyle skarbu ja bym chyba dostał zawału gdybym tam był i nie mugł kopać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 8 Styczeń 2008 Share Napisano 8 Styczeń 2008 Może kiedyś wybierzemy się do Rosji na poszukiwania http://pl.youtube.com/watch?v=izr1pGseU6o&NR=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 8 Styczeń 2008 Share Napisano 8 Styczeń 2008 Tak Rosjanie ćwiczą na poligonie, ćwiczenia z ostrymi pociskamihttp://pl.youtube.com/watch?v=qBYTDchf1Fs&NR=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 8 Styczeń 2008 Share Napisano 8 Styczeń 2008 To jest najlepsze co można znaleźć http://pl.youtube.com/watch?v=NUwF2FRQmIU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eliTe.Vasilij Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 nom dokladnie jak w raju te filmy motywuja do tego by kopac dalej i sa jeszcze takie dziewicze miesca na ktorych nikt niebyl od wojny wiec lopata w dlon i kopiemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hOOpOe Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 no i gdzie ta beemka z wkładką?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 Tiaaaa. Chłopaki kopią aż miło popatrzeć :)Cóż...Rosja...kraj wielkich możliwości...tam się lali i sprzętu nazostawało he,heCo do stanów zachowania, to naprawdę zależy co i w jakim środowisku. Z reguły nawet te same monety z jednego dołka są w różnych stanach zachowania, a to z przyczyny użytego stopu lub choćby wytarciu w obiegu. Natomiast jeśli je eksponować, to raczej te lepsze stany, dlatego osobiście się nie dziwię, bo i w naszym wirtualnym muzeum jesli bedą to te lepsze i podrasowane eksponaty, że o kolejności i obrobieniu zdjęć nie wspomnę :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saper132 Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 zgadzam sie jak w raju szkoda ze u na sraczej tyle tego nieznjdzieszpzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz5 Napisano 12 Styczeń 2008 Share Napisano 12 Styczeń 2008 Taki sposób też jest dobry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz5 Napisano 12 Styczeń 2008 Share Napisano 12 Styczeń 2008 http://video.google.pl/videoplay?docid=5508177649309605474&q=he%C5%82m&total=4892&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 Co wy tam ciągle z tym Helem, Hel był kopalnią 10,15lat temu.Bywałem na półwyspie często,no i przyznam kiedyś to sie wracało z pełnym bagażnikiem a teraz można sobie pooglądać gigantyczne doły.Jeszcze kilka lat temu spotkałem tam grupę która robiła tygodniowe wyprawy na półwysep więc ile moze być tych fantów,to nie grzyby raz się wyciągnie i już tam nie wróci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 Oj, rudolf, można tam jeszcze trafić co nie co... Zapewniam cię;) I to zwykle w zupełnie nieoczekiwanych miejscach pt. am na pewno nic nie ma". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 Zależy co znaczy co nie co" ja trafiałem tam śmieci i doły z ostatnich kilku lat,w ciągu ostatnich 5m-cy byłem tam kilka razy i nic konkretnego,a miejsca dobrze znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 Nie będę precyzował co znaczy co nie co". Większość lasu wygląda jak księżyc, ale szanse są, zwłaszcza na obszarach spalonej kosodrzewiny, gdzie nikt od wielu lat nie chodził, tak było gęsto od tych drzewek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazant1343 Napisano 29 Grudzień 2009 Share Napisano 29 Grudzień 2009 http://www.detektorweb.cz/index.4me?s=show&lang=1&i=20493&mm=2&xb=2&vd=1Hieny żerują na trupach.....no koment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 30 Grudzień 2009 Share Napisano 30 Grudzień 2009 A skąd wiesz, że nie dokonują przy okazji ekshumacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sla1971 Napisano 30 Grudzień 2009 Share Napisano 30 Grudzień 2009 Te czeskie znaleziska,to cos mi zbyt piekne zeby bylo prawdziwe,(nie wierze). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sailer Napisano 30 Grudzień 2009 Share Napisano 30 Grudzień 2009 Dokładnie ekshumacje, poszukaj w necie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sailer Napisano 30 Grudzień 2009 Share Napisano 30 Grudzień 2009 Dużo znalezisk z detectorweb pochodzi z Rosji a tam wiadomo, że na pęczki wszystkiego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 30 Grudzień 2009 Share Napisano 30 Grudzień 2009 Przecież wszystko jest napisane- łącznie z informacją, gdzie dołki kopano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 31 Grudzień 2009 Share Napisano 31 Grudzień 2009 Ja Wam napiszę tak:Z pepikowej strony zdjęcia przedstawiają autentyczne trafienia. Nie ma żadnych watpliwości. U nas tez trafiaja takie rzeczy, ale ludzie sa mniej skłonni do chwalenia się.Rosja jest trochę przereklamowana. 20 lat temu było fajnie, teraz poszukiwaczy od metra i walka z konkurencją bywa na śmierć i życie (to nie przenośnia)Życzę każdemy niedowiarkowi trafić takie skrzyneczki żeby uwierzył że to możliwe.Szczęśliwego Nowego Roku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.