krystian-szabla Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 zda ale trzeba duzo cierpliwosci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 3 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2008 Kindzal moje radówki. Polubiłem te forty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 3 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2008 Te butelczyny tej nalewki są odpowiednie? Długo trzeba czekać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 3 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2008 Nawet bardzo polubiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 3 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2008 Zbliżenie monetki. Ciekawa. Co sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 3 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2008 Plastikowa plakietka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 3 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2008 .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 3 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2008 guziki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 3 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2008 Rzut ogólny na całość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 3 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2008 Coś z obozu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 ladnie ladnie :)Ottmachau = Otmuchów ?pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 odnosnie tych guzików z obozu - wz.28 czy LWP ? :)gratuluje takiej liczby.pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 3 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2008 To pierwsze.Wkrótce jak wyzdrowieje postaram się o nowe fanty.Pozdrawiam Wszystkich ciężko pracujących za granicą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 6 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2008 Pogoda paskudna, sygnał obiecujący. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 6 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2008 Sygnał był ciekawy, ale fant: NIE! Tego badziewia sporo jeszcze zalega w naszym terenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 gratuluje fantów, mam takie małe pytanie dotyczące fortów, chciałem wyciągnąć dziewczynę i pozwiedzać twierdzę, tak bez kopania, czy wszystkie forty są dostępne dla zwiedzających? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 Dzieki Kindzal!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 10 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2008 Jak chcesz to jutro mogę was po oprowadzać. Sam się wybieram. Trochę pokopać, troszku po zwiedzać. Trafiłem przejście w którym jeszcze nie byłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 10 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2008 Złote sztabki...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 10 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2008 Jednak nie. A to pech.;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 cyrylica? :)ciekawe trafienie.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 10 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2008 Nie wiem? Ale za wszelkie sugestie będę wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 zaznaczylem na czerwono znaki ktore wg. mnie są rosyjskie :)Kopijnik zerknij jak możesz.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 Ruskie jak nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 8total4, tos o kilka za malo zaznaczyl:))Jak widac, to calosc jest pochodzenia sowieckiego !Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.