Hary DZ Napisano 28 Kwiecień 2008 Share Napisano 28 Kwiecień 2008 tył, sygn. GES.GESCH. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 28 Kwiecień 2008 Share Napisano 28 Kwiecień 2008 oczko klamry Der Stahlhelm" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 28 Kwiecień 2008 Share Napisano 28 Kwiecień 2008 pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 28 Kwiecień 2008 Share Napisano 28 Kwiecień 2008 Gratuluje, calkiem przyjemne fanciki;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 28 Kwiecień 2008 Share Napisano 28 Kwiecień 2008 kurde nysa zn0ow wymiata!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 28 Kwiecień 2008 Share Napisano 28 Kwiecień 2008 Panowie, wyszło jeszcze coś takiego, dł. 9,5 cm, napisy: Jos. (Josef?) Bonisch, Landmaschinen Neisse. Kojarzyta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 28 Kwiecień 2008 Share Napisano 28 Kwiecień 2008 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 28 Kwiecień 2008 Share Napisano 28 Kwiecień 2008 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 28 Kwiecień 2008 Share Napisano 28 Kwiecień 2008 Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grove3 Napisano 28 Kwiecień 2008 Share Napisano 28 Kwiecień 2008 Mam w domu spis firm starej Nysy za 2 tyg sprawdzimy , ale możesz wejść na forum Nysy i tam w dzile historia wrzucić na 100% chłopaki powiedzą co gościu robił .Jeszcze pare dni i Igor Groźny zobaczy czy Nysa przekopana .Miesiąc czasu z wykrywką w lesie spędzę .Myślę że zawitasz na nyskie zieme podziałamy razem .Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 28 Kwiecień 2008 Share Napisano 28 Kwiecień 2008 grove3, dzięki za zaproszenie, rzucisz hasło i działamy. Tym czasem udało mi się otworzyć i podprostować fanta;)Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 30 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2008 Przekopana!!! Dlatego musialem zmienić tereny, ale może jeszcze kiedyś zawitam w Nysie to się odezwie.Hary gratuluje fancików.PozdrawiamBoguslaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grove3 Napisano 3 Maj 2008 Share Napisano 3 Maj 2008 Bodzio a ty w kraju czy za granicami??Ja za godzine wylatuję parę dni podróży i zobaczę czy tak dobrze przekopałeś tę biedną Nysę .Ja myślę że nie przez ostatnie kilka miesięcy miałem czas na szperanie za nowymi miejscami i powiem że powinno być dobrze a miejsca takie że w życiu byś nie pomyślał . No ale zobaczymy , bo teoria jedno a praktyka swoje ,przeważnie tak jest , ale nadzieję cza mieć i cza być twardym a nie mientkim . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 4 Maj 2008 Share Napisano 4 Maj 2008 Bodzio siedzi u nas:))Przekopane napewno nie wszystko, ale fantów coraz mniej niestety (jak wszędzie zresztą), ale kto szuka ten znajduje;)Życząc powodzenia, czekamy na efekty.pozdrokindzal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 A ja mam tylko 11 km i juz jestem w Waszym województwie :-)Pozdrowaśki z Ohlau dla Kindżała i Igora G. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 6 Maj 2008 Autor Share Napisano 6 Maj 2008 Hmmm? Teoria to nie wszystko, najważniejsze to mieć farta, czy jak tam kto woli szczęście. Kolega Kindzal dobrze to napisal, że fanty się kończą na naszym terenie,ale to już nie mój problem. Pozdr., dla Trapera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 traper ty stary zóju, pozdrawiamy Olawe ! A jak tam wykopki? Sa jakies klamry, czy dalej w tych zlomach sie delektujesz ? Panowie niema co gdybac, czekamy na wylew fantow kolegi grove3 i pozniej pogadamy, czy Nysa przekopana, czy nie ........ A tak na marginesie, to ten watek NysaIV juz zbyt przydlugawy sie zrobil, proponuje, aby ten kto znajdzie pierwszy fajny fancik rozpoczal nowy watek : NYSA V !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 20 Lipiec 2008 Share Napisano 20 Lipiec 2008 Wreszcie twardo postanowiłem, że się do Nysy wybiorę, bo już się kilka miesięcy zbieram.Jak by ktoś był chętny połazić po fortach, może pokopać, albo przynajmniej napisać, które forty warto zobaczyć do których można wejść(znajomego ktoś kiedyś przegonił z jednego fortu, podobno nie można wchodzić), będę bardzo wdzięczny za wszelkie rady, żeby wątku nie zaśmiecać, mój mail przezdziec@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.