Skocz do zawartości

Co by było gdyby hitler zrezygnował z wojny?

Leon Degrelle

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
mniam, jacy interlokutorzy są merytoryczni, widzę że dyskusja faktycznie nie ma sensu gdy padają takie argumenty"...powinszować...ale przecież My poszukiwacze poszukujemy nie tylko fantów ale chyba też PRAWDY, a w dotarciu do niej ważna jest każda dyskusja, nawet ta niepoprawna politycznie... Moja Polskość pozostaje niezachwiana, nie przeszkadza mi to jednak w usiłowaniu prowadzenia ciekawej dyskusji. Wasza wiedza jest cenniejsza niż frazesy które można przeczytać w jedynie słusznych gazetach, mam taka nadzieje i konkluzja tej dyskusji nie wpłynie na moje mocne postanowienie zrzucenia munduru SS czy zadzierzgnięcia mundur armii czerwonej czy pisania ŻYDZI największa czcionka jaką wyprodukowano :) dajcie sobie na luz i wygłoście kwestię, porostu na temat..
Napisano
tak na mój mały rozumek, który usilnie wraca do sedna tematu, to popularnośc hitlera (mała litera) wyrosła raczej na pobudkach ekonomicznych, nie krwiożerczych.... Weimar itd hiperinflacja...
Napisano
Hitler i reszta jego szajka wyrośli na Wersalu. Gdyby nie rozpoczęli zbrojeń i w konsekwencji wojny to znaleźli by się inni chętni.Zmieniły by się jedynie nazwiska.
PS Leon Degrelle i jego szajka też zapracowali na metr sznurka więc nie dziw się że taki nick wkurza ludzi
Pozdro Erih
Napisano
patrze, czytam i podziwiam... poco wam taka nienawisc, to ze koles ma taki czy inny nick to chyba jego sprawa. skoro mu z tym dobrze?? mam nadzieje ze wiecie jaka byla sytuacja w europie lat 30dziestych i populista w stylu adolfa nie mial specjalnie wielkiego problemu na manipulowanie spoleczenstwem, teraz na to mowia socjopolityka. a poza tym narod niemiecki jest poprostu (nie ublizajac nikomu) glupio prosty do manipulowania, co im sie powie to zrobia (mam na mysli ogol). wierzcie mi wiem cos o tym
wysolych swiat, jac
Napisano
dla miłośników czcionek :) "hitler też napisałem małą czy to coś wnosi? ( a edytor podpowiada Wielką!)" - Leonie, jako Polak powinieneś lepiej znać zasady polskiej ortografii, albo zamiast zachwycania się życiorysami faszystowskich degeneratów poczytaj czasami podręcznik z podstawówki, tam uczą zasad poprawnej pisowni nazw własnych i nazw narodowości. Wtedy nawet bez edytora napiszesz poprawnie kolejny ambitny wątek - np. Co by było, gdyby Hitler pokochał Polaków":-)
Pozdrawiam i Wesołych Świąt życzę. P.S. - Święta Rodzina była narodowości żydowskiej - mam nadzieję, że jakoś to zniesiesz:-)
Napisano
pax panowie a wracając do pierwszego pytania PD to był taki film /nie pamiętam nazwy/ o zwycięstwie Hitlera. Możliwy jest też inny scenariusz, Hitler nie atakuje Polski, prowadzi dalej zbrojenia, Stalin atakuje, kogo? oczywiście Polskę. Co robią Niemcy? proponują pomoc co dalej nie wiem a może wy dopiszecie scenariusz?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie