Skocz do zawartości

Współczesne tablice rej.

perys

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
pytałem się już dwóch,to mi powiedzieli żebym zakopał tam z powrotem i roboty starej im nie nosił,a jeden stwierdził że mnie będą ciągali po komisariatach na przesłuchania, a to mi się chyba nie uśmiecha.Ale pytałem jednego i drugiego prywatnie co by było gdybym znalazł".
Napisano
nie no,nie brałem ich ze sobą,bo przez durny przypadek oskarżyli by mnie kradzież tablic,lub co gorsza auta.
chyba jednak o nich zapomnę.pozdr.
Napisano
Co niektórzy kradną tablice, tankują na nich paliwo i odjeżdżają bez płacenia, pewnie po wszystkim je zakopali i ty je znalazłeś. Osobiście bym je zakopal i zapomniał o tym, właściciel ma już pewnie dawno nowe (lub nowe auto).
Napisano
Telefon z budki na posterunek tu i tu leżą tablce weźcie se je. Albo do znajomego policjanta na prywatną kom jakbyś poszedł na patrol tu i tu to patrz pod nogi , pewnie coś wypatrzysz. Jak policjant nieleniwy to podniesie , nieoficjalnie sprawdzi co jest na żeczy , i albo wykorzysta(jeżeli były użyte do przestępstwa to polecą mu za ujawnienie jakże cenne punkty do statystyki , dzięki czemu jakiś kolekcjoner uniknie denerwujących zapytań o 6 rano) a jak nie to odłoży ad acta na przemiał .
Pozdro Erih
Napisano
Zgadzam się - zakopać! Ja już dwukrotnie trafiłem na zakopane tablice - wrócły z powrotem do ziemi. W zeszłym roku trafiłem w lesie rozprutego MATIZA :0 Taki fancior to już zgłosiłem na Policję. Pozdrawiam.
.
.
.
CirrusCX

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie