perys Napisano 17 Grudzień 2007 Autor Napisano 17 Grudzień 2007 Witam,trafiłem niedawno na tablice rej.,wyglądają jakby je ktoś nie tak dawno ukrył.co z takim fantem?pozdr.
Fritz Napisano 17 Grudzień 2007 Napisano 17 Grudzień 2007 Zanieś tam gdzie je znalazłeś i daj sobie spokój bo jeszcze ty będziesz miał nieprzyjemności.
perys Napisano 17 Grudzień 2007 Autor Napisano 17 Grudzień 2007 pytałem się już dwóch,to mi powiedzieli żebym zakopał tam z powrotem i roboty starej im nie nosił,a jeden stwierdził że mnie będą ciągali po komisariatach na przesłuchania, a to mi się chyba nie uśmiecha.Ale pytałem jednego i drugiego prywatnie co by było gdybym znalazł".
perys Napisano 17 Grudzień 2007 Autor Napisano 17 Grudzień 2007 nie no,nie brałem ich ze sobą,bo przez durny przypadek oskarżyli by mnie kradzież tablic,lub co gorsza auta.chyba jednak o nich zapomnę.pozdr.
Swiety82 Napisano 17 Grudzień 2007 Napisano 17 Grudzień 2007 Co niektórzy kradną tablice, tankują na nich paliwo i odjeżdżają bez płacenia, pewnie po wszystkim je zakopali i ty je znalazłeś. Osobiście bym je zakopal i zapomniał o tym, właściciel ma już pewnie dawno nowe (lub nowe auto).
Erih Napisano 17 Grudzień 2007 Napisano 17 Grudzień 2007 Telefon z budki na posterunek tu i tu leżą tablce weźcie se je. Albo do znajomego policjanta na prywatną kom jakbyś poszedł na patrol tu i tu to patrz pod nogi , pewnie coś wypatrzysz. Jak policjant nieleniwy to podniesie , nieoficjalnie sprawdzi co jest na żeczy , i albo wykorzysta(jeżeli były użyte do przestępstwa to polecą mu za ujawnienie jakże cenne punkty do statystyki , dzięki czemu jakiś kolekcjoner uniknie denerwujących zapytań o 6 rano) a jak nie to odłoży ad acta na przemiał . Pozdro Erih
wombacik Napisano 19 Grudzień 2007 Napisano 19 Grudzień 2007 Dokladnie , tak jak koledzy mówią zakopać i zapomniec o tym :))
kuba321 Napisano 19 Grudzień 2007 Napisano 19 Grudzień 2007 Zgadzam się - zakopać! Ja już dwukrotnie trafiłem na zakopane tablice - wrócły z powrotem do ziemi. W zeszłym roku trafiłem w lesie rozprutego MATIZA :0 Taki fancior to już zgłosiłem na Policję. Pozdrawiam....CirrusCX
fraktal Napisano 19 Grudzień 2007 Napisano 19 Grudzień 2007 Ja bym sobie zostawił. Mogą się przydać na jakąś akcję dywersyjną :-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.