szczepciu Napisano 16 Grudzień 2007 Autor Napisano 16 Grudzień 2007 Mam do Was pytanie.Wiem, co to jest, ale jaki może być okres produkcji tego dynama? Gościu, który mi go dał, twierdzi, że pamięta ono jeszcze czasy wojny". Pozdr.szczepciu
Catadero Napisano 16 Grudzień 2007 Napisano 16 Grudzień 2007 Firma produkowała osprzęt (dynama i lampy) do rowerów i motorowerów także po wojnie,ale to dynamo zdecydowanie przed lub w trakcie wojny wyprodukowano.
dyl Napisano 16 Grudzień 2007 Napisano 16 Grudzień 2007 szczepciu nie znam się na rowerach ale mam wrażenie że za wojny nie używano zwrotu Made in Germany
szczepciu Napisano 17 Grudzień 2007 Autor Napisano 17 Grudzień 2007 Dzięki za podpowiedzi. Rowerek ostał się po niemiaszkach stacjonujących w domu mojego darczyńcy.Niestety do czasów dzisiejszych dotrwało to dynamo.Pozdrszczepciu
Pytanie
szczepciu
Mam do Was pytanie.Wiem, co to jest, ale jaki może być okres produkcji tego dynama? Gościu, który mi go dał, twierdzi, że pamięta ono jeszcze czasy wojny".
Pozdr.
szczepciu
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.