Gość Napisano 12 Styczeń 2004 Napisano 12 Styczeń 2004 JAKA WARTOSC POSIADA ORGINALNY KRZYZ ZELAZNY DRUGIEJ KLASY W DOBRYM STANIE{NIE WYKOPEK}
mp Napisano 13 Styczeń 2004 Napisano 13 Styczeń 2004 w sumie macie racje , czasami mozna jakis ładny fant od dziadka jakiegos wyciągnac za buteleczke wódeczki :))
mp Napisano 12 Styczeń 2004 Napisano 12 Styczeń 2004 kur**a jak mnie wkurzaja takie teksty a ile warte , a ile wziasc za takie cos..." ludzie wezcie oszczedzajcie i schowajcie , a nie odrazu albo na allegro dajecie albo na gieldy staroci (oczywiscie nie oskarzam cie o nic Szczepan)pzdr mp
Cyrograf15 Napisano 12 Styczeń 2004 Napisano 12 Styczeń 2004 Czasami takie pytanie zadaje się przed zakupem.Wojtek
Gość Napisano 12 Styczeń 2004 Napisano 12 Styczeń 2004 WCALE NIE CHCE GO SPRZEDAWAC . CHCIALEM SIE TYLKO DOWIEDZIEC JAKA MA WARTOSC I TO WSZYSTKO
mp Napisano 12 Styczeń 2004 Napisano 12 Styczeń 2004 Alez ja Ciebie Szczepan o nic nie oskarzam bo nawet nie mam podstaw a nawet tak nie mysle ze chcesz sprzedac, tylko ze w tym kraju dzieje sie tak ze wszystko co ma choc troche wartosci to odrazu idzie na giełdy itd
mab1978 Napisano 12 Styczeń 2004 Napisano 12 Styczeń 2004 Chyba lepiej, że takie rzeczy trafiają na giełdy niż mają lądować na śmietnikach... Ja nie widzę w tym nic złego. Wręcz przeciwnie...
bartekl23 Napisano 12 Styczeń 2004 Napisano 12 Styczeń 2004 prawda. ludzi, których to nie interesuję, wolą sprzedać tą rzecz niż trzymać jak skarb. kolekcjoner zna jego wrtość i wie, że za 10 klat cena o wiele wzrośnie
MK Napisano 14 Styczeń 2004 Napisano 14 Styczeń 2004 Ostatnio w sobotę póóóóóźnym wieczorem gdy wszystkie sklepy były zamknięte, a butelki puste, przemknęła mi przez łepetynę myśl zupełnie odwrotna :-PAle tylko przez mgnienie
MK Napisano 13 Styczeń 2004 Napisano 13 Styczeń 2004 Mały problem:1. nie każdy te 10 lat przetrzyma (zwłaszcza jak tak dalej źle się będzie działo w Państwie Polskim)2. po kiego cholerę komuś kto się tym nie para odznaczenie i to w dodatku niemieckie i jeszcze ze swastyka?3. Zapalony wędkarz mało nie popuści w pory na widok xiążki 5 sposobów złapania uklejki wędką bez żyłki" (wiadomo o co chodzi) a mnie to np. nie powoduje. Gdybym miał taką książkę i możliwość pozbycia się jej - rzekłbym jej PAPA bez wahania!4. dla niektórych każdy grosz się liczy5. inne problemyPoza tym dzięki temu coś się dzieje na rynku, gdyby ludzie nie chcieli sprzedawać fantów nie miałyby sensu wyprawy poszukiwawcze po ludziach", a tak to mają sens.Z Wyrazami SzacunkuRESTECPA
maxikasek Napisano 13 Styczeń 2004 Napisano 13 Styczeń 2004 6. Im więcej fantów na giełdzie tym niższa cena. I dzięki temu można dokupić brakujących fantów w kolekcji za grosze. Pozdro.
Gość Napisano 12 Styczeń 2004 Napisano 12 Styczeń 2004 JAKA WARTOSC POSIADA ORGINALNY KRZYZ ZELAZNY DRUGIEJ KLASY W DOBRYM STANIE{NIE WYKOPEK}
vonadamski Napisano 12 Styczeń 2004 Napisano 12 Styczeń 2004 Witam!!!Phi haha phi ha :)Z powazaniem :) vonadamski
krzysiek Napisano 13 Styczeń 2004 Napisano 13 Styczeń 2004 Uważam, że każy fant lepiej wygląda jeśli jest elementem jakiejś większej całości/kolekcji. Skąd kolekcjonerzy mieliby swoje kolekcje jeśli nie z handlu??Jeśli coś kogoś nie interesuje to powinien to opchnąć czym prędzej (lub oddać koledze który zbiera). Trafi to do kogoś kto będzie wiedział do czego można tego uzyc.PozdrawiamKrzysiek
beyo Napisano 12 Styczeń 2004 Napisano 12 Styczeń 2004 Od ok 130 zł w górę. Pod warunkiem, że oryginalny oczywiście. A podróbek jest dużo, nawet za dużo...
Pytanie
Gość
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.