Skocz do zawartości
  • 0

KRZYZ ZELAZNY

Gość SZCZEPAN

Pytanie

Napisano
JAKA WARTOSC POSIADA ORGINALNY KRZYZ ZELAZNY DRUGIEJ KLASY W DOBRYM STANIE{NIE WYKOPEK}

16 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
w sumie macie racje , czasami mozna jakis ładny fant od dziadka jakiegos wyciągnac za buteleczke wódeczki :))
Napisano
kur**a jak mnie wkurzaja takie teksty a ile warte , a ile wziasc za takie cos..." ludzie wezcie oszczedzajcie i schowajcie , a nie odrazu albo na allegro dajecie albo na gieldy staroci (oczywiscie nie oskarzam cie o nic Szczepan)
pzdr
mp
Napisano
WCALE NIE CHCE GO SPRZEDAWAC . CHCIALEM SIE TYLKO DOWIEDZIEC JAKA MA WARTOSC I TO WSZYSTKO
Napisano
Alez ja Ciebie Szczepan o nic nie oskarzam bo nawet nie mam podstaw a nawet tak nie mysle ze chcesz sprzedac, tylko ze w tym kraju dzieje sie tak ze wszystko co ma choc troche wartosci to odrazu idzie na giełdy itd
Napisano
Chyba lepiej, że takie rzeczy trafiają na giełdy niż mają lądować na śmietnikach... Ja nie widzę w tym nic złego. Wręcz przeciwnie...
Napisano
prawda. ludzi, których to nie interesuję, wolą sprzedać tą rzecz niż trzymać jak skarb. kolekcjoner zna jego wrtość i wie, że za 10 klat cena o wiele wzrośnie
Napisano
Ostatnio w sobotę póóóóóźnym wieczorem gdy wszystkie sklepy były zamknięte, a butelki puste, przemknęła mi przez łepetynę myśl zupełnie odwrotna :-P
Ale tylko przez mgnienie
Napisano
Mały problem:
1. nie każdy te 10 lat przetrzyma (zwłaszcza jak tak dalej źle się będzie działo w Państwie Polskim)
2. po kiego cholerę komuś kto się tym nie para odznaczenie i to w dodatku niemieckie i jeszcze ze swastyka?
3. Zapalony wędkarz mało nie popuści w pory na widok xiążki 5 sposobów złapania uklejki wędką bez żyłki" (wiadomo o co chodzi) a mnie to np. nie powoduje. Gdybym miał taką książkę i możliwość pozbycia się jej - rzekłbym jej PAPA bez wahania!
4. dla niektórych każdy grosz się liczy
5. inne problemy

Poza tym dzięki temu coś się dzieje na rynku, gdyby ludzie nie chcieli sprzedawać fantów nie miałyby sensu wyprawy poszukiwawcze po ludziach", a tak to mają sens.
Z Wyrazami Szacunku
RESTECPA
Napisano
JAKA WARTOSC POSIADA ORGINALNY KRZYZ ZELAZNY DRUGIEJ KLASY W DOBRYM STANIE{NIE WYKOPEK}
Napisano
Uważam, że każy fant lepiej wygląda jeśli jest elementem jakiejś większej całości/kolekcji. Skąd kolekcjonerzy mieliby swoje kolekcje jeśli nie z handlu??

Jeśli coś kogoś nie interesuje to powinien to opchnąć czym prędzej (lub oddać koledze który zbiera). Trafi to do kogoś kto będzie wiedział do czego można tego uzyc.
Pozdrawiam
Krzysiek

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie