bikemax771 Napisano 23 Marzec 2012 Napisano 23 Marzec 2012 tu są dobre testy http://www.detech-metaldetectors.com/component/k2/item/7.html
prymek7 Napisano 23 Marzec 2012 Napisano 23 Marzec 2012 Brak informacji o ustawieniach wykrywaczy czyni ten test jedynie tabelką z cyferkami
VanWorden Napisano 23 Marzec 2012 Napisano 23 Marzec 2012 Kolejny beznadziejny test w którym producent ma tupet na tyle duży, że bez szczypania się udowadnia wszem i wobec, że jego sprzęt jest najlepszy:)) Klub miłośników testów i niedzielnych poszukiwaczy może spędzić kolejne miłe godziny przed kompem dyskutując o wyższości świąt Wielkanocy na Bożego Narodzenia i odwrotnie;-)PozdrawiamVW
popek Napisano 27 Październik 2013 Napisano 27 Październik 2013 muszę się wstawić, korzystałem 2 razy i obydwie naprawy były wręcz wzorcowe, kontakt także.
dziuba8024 Napisano 28 Październik 2013 Napisano 28 Październik 2013 witam kontaktowałeś się z Proscanem w tej sprawie ? może coś zle ustawiasz ? Mi naprawiał już kilka wykrywaczy i zawsze uczciwie i czas oczekiwania i koszta naprawy .Kontakt tez i koszt naprawy zawsze uzgodniony .Na pewno dostał kolega opis naprawy i gwarancje na wykonaną naprawę - jak coś wysiadło proponuje odesłać może coś w trakcie transportu ....Ja nie wierze żeby ktoś z takim stażem mógł tak zrobić i pozwolić sobie na utratę reputacji i zaufanie .pzdr.
woytas Napisano 28 Październik 2013 Napisano 28 Październik 2013 Jesteś chyba pierwszą osobą, która krytykuje naprawy Proscana.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.