bongo* Napisano 7 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2007 Czy ktoś chciałby podzielić się swoimi wrażeniami z samotnego wieczory przy powtórkach w telewizji gdy forum i butelka czegoś mocniejszego to twoi jedyni przyjaciele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 żona ma wychodne - a ty łapiesz sie za butelke ? to o czym świadczy . rano wstaniesz a problem dalej pozostanie -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sten Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 jaki problem???ten ze zona ma wychodne?Nastepnym razem daj jej ZOK do odwolania;) albo zrobcie sobie razem wychodne.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aslv Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 Chyba Z.O.M.Z. ???Nie pij przez babe nie warto :)Huku ale żeś go pocieszył.... :))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 Ta błoga cisza w domu ,nieograniczony dostęp do komputera i telewizora ,możliwość nie używania podzielnej uwagi gdy stukając w klawisze lub oglądając tv. słuchasz czyjegoś ględzenia ,brak nadzoru nad spożywanym złotym płynem ,CZłOWIEKU TO RAJ .A przecież w przyszły piątek Ty będziesz miał wychodne , niech żyje równouprawnienie .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 Kabaret TEY śpiewał kiedyś: Starych nie ma, chata wolna. O będzie bal, o będzie bal! Na muzykę, harce dzikie...". Pokombinuj trochę ze zmianą określenia Starzy" i... ognia!Pozdro!PS. Wódeczka i dziewczynki. Polecam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 Wieczór przy telewizorku i komputerku z flaszeczką to rozumiem ...ale bez kobiety ? To kto robi wtedy drinki i zagryzkę ????? !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bongo* Napisano 8 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2007 Chłopaki podział obowiązków i przywilejów w domu musi być.Czasem ty masz wolne czasem twoja lepsza połowa.A butelka czegoś mocniejszego może znaczyć wszystko np.krople na żołądek" lub butelka cienkiego piwo.A wy od razu robicie ze mnie nałoga! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 Bongo*!Nie tylko dla Ciebie rada numer 2). Każdy szanujący się poszukiwacz powinien mieć żonę i kochankę! Dlaczego? Jak nie ma go w domu, żona myśli, że jest u kochanki. Jak nie ma go u kochanki, ona myśli, że jest u żony. A on w tym czasie z wykrywaczem w terenie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 Zaprawdę powiadam Ci:Jeśliś trochę dziś samotny,a za oknem lekko mży Nie stój, nie patrz w pusty fotelstrzel browaraalbo trzy !!pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bongo* Napisano 8 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2007 Kocur tyś mi bratem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fraktal Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 bongo* trzymaj sięGdy moja kobieta jakiś tydzień temu powiedziała mi, że w sobotę chciałaby pojechać do rodziny na jakąś tam imprezkę, a że dopiero się spotykamy i jechała z rodzicami, to oznaczało dla mnie samotną sobotę zareagowałem krótko:Tak? Ok, a nie masz nic przeciwko, żebym pojechał z kumplem, mamy do przeszukania takie tam bagienko. Ale jak mam tam jechać to na cały dzień, więc od rana mnie też nie będzie."I od razu przy niej telefon do kolesia, gorący potok słów, żeby się przygotował na taplanie, gumowce, rękawice w zapasie, takie tam. Szybkie plany na wyjazd. Pewnie dostrzegła błysk radości w moich oczach. I widać było, że zrobiło jej się jakoś nie tak. Pomyśl nad tym :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 No i co z tym bagienkiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fraktal Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Zabawa była przednia :-) Oczywiście to tylko fantazja- nikt z nas nie kopie w lesie. Wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.