pomsee Napisano 2 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2007 Nie siedzę w iemczyźnie" no i mam pytanie?Mam okazję kupić szablę paradną Wehrmachtu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 2 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2007 Niby normalna. Stan bardzo dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 2 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2007 Ładnie się prezentuje. Właściciel chce za nią 2 tys. Drogo ale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 2 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2007 ...ale ma wygrawerowane nazwisko i oddział właściciela: Pfaff.I./Pz.Rgt.1No i pytanie wartą ją brać za tą cenę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 pomsee tą grawerkę to moje chłopaki by zrobili lepiej drutem z akumulatorem - a widzę że jeszcze jest po defaszyzacji -swastyki spiłowane ? dla mnie to chała – pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaja Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 Witam,Mam taką samą tylko bez pochwy. Ile jest warta taka niekompletna ?Pozdrawiam, czaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 2 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2007 Gapę" ma ale nie widać jej na fotkach. Napis faktycznie bardzo amatorsko wykonany. Odpuszczę ją sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 Moja też miała zerżnięte swastyki –pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwecja Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 Fajna, dosyć ładny stan :) Wypytaj sie sprzedawce o tą grawerke... może spuści z ceny :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 3 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2007 Tylko, że on twierdzi, że ta grawerka to 1000% autentyk i dlatego winduje cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 pomsee -bez tej grawerki 1000-1500 -jest teraz na alledrogo za 2500 w dobrym stanie -ale według mnie to cena za wysoka -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 3 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2007 Najgorsze jest to, że ktoś coś ma, wydaje mu się, że jest to bezcenne, i że przynajmniej mercedesa za to może kupić. I to jest taki właśnie przypadek :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 Wiem jak to jest i wiem jak się człowiek nagrzeje –trudno mu przetłumaczyć heheh –polegaj wtedy na sobie co zrobisz to już twoja sprawa – myślę ze wybór będzie trafny pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 Nie dał bym 2 tys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaja Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 Ja swoją znalazłem na strychu u mojego wujka ( kaminica w centrum miasta ). W jego kamienicy w czasie wojny mieszkali oficerowie niemieccy. Wiele fajnych fantów z tamtąd mam - np pałatkę niemiecką, bagnet SS, kordzik SA ( na klindze grawerowany napis ur fur Deutsche Hande" ,) wstążki z rękawów mundurów SD, drewniane skrzynki po pociskach. A jest jeszcze wiele do odkrycia na tym strychu :)Pozdrawiam,czaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 czaja -to super- daj tu fotki -ludzie to mają farta ! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 I fajne strychy huku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaja Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 Jutro zrobię fotki i wrzucę na forum. Mam jeszcze z tamtąd albumy ze zdjęciami przedwojenne i niemiecki atlas świata z 1936 r. oraz album z olimpiady w Berlinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaja Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 a i jeszcze aparat fotograficzny AGFA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.