Skocz do zawartości

tani K 98

past

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 333
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
mam pytanie w sprawie przerobienia łusek np jakiegoś tam karabinu bliżej zbliżonego kołnieżowi łuski repliki czy jest szansa wywiercenia otworu z tyłu łuski oraz po prostu zagięcie górnej części łuski tak aby kulka niewypadała czy to by działało proszę o wypowiedż w tej sprawie oraz czy w samym kartrdzu dołączanym do repliki jest jakaś uszczelka czy coś w tym rodzaju jeżeli tak to prosiłbym o zdjęcia pozdro Hans-Kloss
Napisano
Czy opłaca się kupić http://www.gunnerairsoft.com/catalog/product_info.php?cPath=45&products_id=876&osCsid=a29045aee106b936e183d4fd7613ec0c oraz czy jest tylko angielska wersja tej strony ???
Napisano
1 Nie ma takiej opcji jedyny sposób to paypal.
2 Bez cła 91 euro ile cło i podatek nie mam pojęcia.
3 Pozostaje Ci rejestracja na paypal'u + załatwienie sobie karty kredytowej lub przedpłacanej karty kredytowej po info w tym temacie wysyłam do banku jakiegokolwiek.
Napisano
Lol jakoś jak siedziałem we ..... to i tak bardziej opłacało się płacić zielonym niż euraczem i co ciekawsze tam jakoś nigdy nie płaciłem podatku - ja kochać Polanda
przy Bo ja zarabiam w euro? zamiast ? powinien być raczej ! :D
pozdrawiam Kurt
ps.czas zająć się mauserem :D
Napisano
właśnie tam jest dlatego raj dla sprowadzających, wiem z doświadczenia jak sam sprowadzałem z HK przyjechała posta Italia i 0 vatu czy cła. To jest możliwe tylko w Polsce :D
Napisano
myślę że to miła wiadomość dla osób które pragną k98 :D
krakman obniżył ceny:
wersja abs 329zł
wersja wood 489zł
http://taiwangun.com/?str=search
na dzień dzisiejszy można powiedzieć że krak wyparł konkurencie u której na naszym rynku owe repliki są nadal w kosmicznych cenach !!!
pozdrawiam Kurt
Napisano
No i grate :D A widziałes Kurt nową zabawkę ? Luger P-08 za 50 funtów :P Właśnie dostałem paczke :D
Napisano
aslv Jeżeli mówisz o Lugerku z WE to tego lugerka mam już koło dwóch miesięcy jak nie więcej.
Blow Back chodzi jak ta lala kawał dobrej oznaczonej repliki i jak już pisałem polecam go gdyż denix się chowa.
pozdrawiam Kurt
Napisano
Aslv a próbowałeś zabrać te zabawki do Polski?
Też chwilowo mieszkam na uchodźstwie i się zastanawiam czy jak w walizkę to wsadzę to przypadkiem nie zwiną mnie przy odprawie..... ;-))

Pozdrawiam!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie