Skocz do zawartości

tani K 98

past

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Haloo, jak tam szanowni posiadacze taniego K98?
Były już jakieś testy na strzelanie?
Jak się sprawuje sprzęt w użytkowaniu??
  • Odpowiedzi 333
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Juz pojawil sie w jednym z polskich sklepow internetowych podawanych w tym forum , Muserek w wersji Wood :) 600zł .Pozdr.
Napisano
Ludziska byle mi się nikt nie nacioł:
http://www.allegro.pl/item313799917_replika_mauser_98k_kolba_drewniana.html

można rozumieć wolny rynek no ale przebitka 150zł :D
pozdrawiam Kurt
Napisano
vmax-r jak juz kupisz drewniana wersje to daj jakies pogladowe fotki jak to drewno wyglada czy chociarz kolorek ma mily dla oka. Pozdr,
Napisano
To, że kupię to oczywista oczywistość... ale którą z wersji to się jeszcze zastanawiam.
Mimo wszystko chyba wolałbym oprawić tego mausa w oryginalną, lekko używaną kolbę.
Zawsze to już coś z oryginalności by miał...

Mnie przed zakupem ogranicza tylko jedno: czekam aż w ofercie będzie można dostać osobno/dodatkowo te łuski!
Chcę to brać w jednej paczce!

A widzę, że cena mausa spada... ciekawe, na jakkim poziomie się ustatkuje?

Dodam, że obecna cena za wersję z drewnianym drewnem" jest i tak już ciekawa - poniżej 600zł z wysyłką.

Jak już będę go miał to nieomieszkam się obchwalić :-)))

pozdro!
  • 2 weeks later...
Napisano

Melduje posłusznie pokazały się łódki na ammo :)

http://www.gunnerairsoft.com/catalog/product_info.php?products_id=881&osCsid=a29045aee106b936e183d4fd7613ec0c

Napisano
przepraszam że męczę ale czy wycior jest zamontowany na stałe??? czy też jest możliwość wyciągnięcia ???
pozdrawiam Kurt
Napisano
Czy ma ktoś już wersje w drewnie ? Ciekawy jestem jak to wygląda na zbliżeniu, bo na tych zdjęciach zamieszczonych w necie nie widać zbyt dokładnie faktury tego drewna. Dzięki za zdjęcia
Napisano
norman77 prześledz ten wątek odnośnie mausa a znajdziesz nurtujące cię pytania.
ps.maus w abs - link poniżej:
http://www.gunfire.pl/product-yid-1152190150-Mauser-98K-KAR98K.html
na dzień dzisiejszy najtaniej w kraju i na gwarancji
na Alledrogo jest o wiele drożej.
pozdrawiam Kurt
Napisano
sorki norman77 pisałem oczywiście do Wojciech115
ale tak to bywa jak się pisze o 3:20
pozdrawiam Kurt
Napisano
Mam jeszcze pytanie dotyczące rozsądnej ceny oryginalnej kolby (widełki od ilu do ilu), zdaje sobie sprawę że zależy ona przede wszystkim od stanu zachowania, ale chciałbym wiedzieć jakie mniej więcej pieniądze można dać za stan powiedzmy - dobry ?? Patrzyłem na allegro i są dość duże rozbieżności. Dzięki z góry za odpowiedź
  • 2 weeks later...
Napisano
No i zapasy w Polsce po malu sie koncza :) , zostaje jeszcze Allegro i czekanie na dostawe .
Mam nadzieje ze do Maja sie wyrobia z dostawa , bo wtedy bede mial przyplyw gotowki i wreszcie nareszcie kupie Muserka :)
Ktos doszedl do wniosku jak sobie poradzic z brakiem lusek ? czy trzeba kupowac orginalne wrazie strat ?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie