f35jsf Napisano 6 Grudzień 2007 Napisano 6 Grudzień 2007 Dzięki wielkie za mapki. Nooo pozostałości po wojnie tak, np 2 pantery w rzecze były:)))
wedrownik Napisano 7 Grudzień 2007 Napisano 7 Grudzień 2007 Witam WszystkichCzytam wasze wypowiedzi iiiiiiiiiiiii sam chodze po bieszczadzie już chwilke i wg. mnie jak by wszyscy którzy chodzą z wykrywkami przyjechali to jest tam roboty na kilkanaście lat. Sam kiedyś chodziłem i mam zamiar tam wrócić po jednym ze wzgórz. Widziałem ze spenetrowane jest nieźle. Mogło by sie wydawac ze nic nie można znaleśc a tu niespodzianka znalazłem między innymi pięknie zachowany bączek. O amunicji już nie wspomne. Pozdrawiam
cis Napisano 7 Grudzień 2007 Napisano 7 Grudzień 2007 Trochę sie zmieniło w przeciągu paru lat. Na skupy zł. tego sporo trafia. Nawet szklanki już zabierają, co było nie do pomyślenia jeszcze parę lat temu, zwłaszcza większych kalibrów....., rzeczy nie przybywa. Bączka gratulują, ale przypadki bez wkr. trafiają się niezwykle rzadko.pozdr.
wedrownik Napisano 8 Grudzień 2007 Napisano 8 Grudzień 2007 witamMasz racje cis sam widziałem szklanki z których były ściągnięte miedziane opaski. A bez wykr. to trudno zwłaszcza ze liście przeszkadzają nppozdrawiam
wedrownik Napisano 8 Grudzień 2007 Napisano 8 Grudzień 2007 A jeszcze jedno podany został tutaj link do stronki (innego forum) na którym jeden z gości opisuje że znalazł cmentarz na rozsypańcu. Podziwiam jedo odwage to park narodowy. Ale pomijajac to ciekaw jestem z której strony odnalazł ten cmentarz.
grzesio0965 Napisano 8 Grudzień 2007 Napisano 8 Grudzień 2007 Witam. Bardzo dziwię się co jest do podziwiania w nielegalnym ryciu w Parku Narodowym. To głupota w czystej formie. A jeszcze ten link..... Głupota sześcienna.
wedrownik Napisano 8 Grudzień 2007 Napisano 8 Grudzień 2007 grzesio0965 a czytałeś opis o szukaniu na rozsypańcu
havir Napisano 8 Grudzień 2007 Napisano 8 Grudzień 2007 a ja prosiłbym o wszelkie mapki z obecnego mazowieckiego, no cóż, tam mam najbliżej. z góry dzięki bardzo !!! havir@tlen.pl
ukalek Napisano 11 Grudzień 2007 Napisano 11 Grudzień 2007 Dzieki za mapki :). Jak bedzie wiecej czasu i dluzszy dzien, na pewno gdzies tam sie wybiore. Pozdrawiam.
krajan Napisano 15 Grudzień 2007 Napisano 15 Grudzień 2007 hej. A może ma ktos jakieś mapki z prus wschodnich ?Z góry dzieki.
kopijnik2 Napisano 20 Grudzień 2007 Napisano 20 Grudzień 2007 bitwa gorlickahttp://www.cmentarze.gorlice.net.pl/bitwa.htm
kopijnik2 Napisano 20 Grudzień 2007 Napisano 20 Grudzień 2007 limanowskawww.trzciana.pl/historia/Iwojna/operacjamapka.jpg
kopijnik2 Napisano 20 Grudzień 2007 Napisano 20 Grudzień 2007 nie mapy - trochę klimatuhttp://www.muzeum.tarnow.pl/wydawnictwa/czytelnia/artykuly/wojna14.htm
kopijnik2 Napisano 20 Grudzień 2007 Napisano 20 Grudzień 2007 w temaciehttp://history.sandiego.edu/GEN/ww1/1914k.html
sw.Mikolaj Napisano 22 Grudzień 2007 Napisano 22 Grudzień 2007 sima kopiejka, mimo ze cie nie lubie to musze przyznac ze cos ci serducho zmieklo przed swietami i takie dobroci dales na forum,malo kto to doceni bo oni czekaja na gotowe mapy a najlepiej zdjecia z googlearth z zaznaczonymi miejscami bitew:)ale powiem ci ze jednego arta z twojego linka nie widzialem nigdy wiec dziekuje i jakis prezent dostaniesz niedlugo od B....SS bo to moj kolega jest i tak mi napisal na gjegje:)
MK Napisano 22 Grudzień 2007 Napisano 22 Grudzień 2007 toś cienki, jak nie zwiedziłeś któregoś z tych linków, Władco Bieszczad. Złapałeś minusa. A, przekaż B... SS że za kasę za te kopie klamer to sobie ciekawe prezenty sprawilismy na święta z kumplem co razem z nim je biję ;)
sw.Mikolaj Napisano 23 Grudzień 2007 Napisano 23 Grudzień 2007 no wiesz Misiu-ehehe-skad mi to przyszlo do glowy misiu%-)zwiedzilem wszystkie te miejsca, pisalem ze jednego linka nieznalem:-0wlasnie z B....SS gadam na gg,i kazal ci napisac ze kiedys was Mielicja zlapie na waleniu tych klamerek w szopie bo to huk na 100mil musi byc od tych leweych sztanc(huk100 bez skojarzen)a ze w malutkim miescie mieszkasz wrecz wiosce to mielicja z Rz,nawet dojedzie:-)i prezenty to bedziesz mial juz we wienzniu ,a wiesz co ci sie tam najlepiej przyda ???-WAZELINA:)i nie zeby komus wejsc w du...ke ale zeby tobie bylo latwiej;-)zreszta zaraz napisze czego wam zycze na swieta ale to nie w tym temacie:-dpzdr.
MK Napisano 23 Grudzień 2007 Napisano 23 Grudzień 2007 Sztance nie są lewe, są oryginalne, mamy tylko problemy z postarzaniem ale już się udało i to opanować. Wkrótce wchodzimy na rynek z kopiami beczek na kiszoną kapustę z lat '70, to będzie dopiero biznes.Lubisz tematy wazeliniarskie, widać, że potężnie zbudowani i hojnie obdarzeni murzyni to Twój fetysz, czego Ci na święta i nie tylko z całej śledziony i dwunastnicy życzę.Detektywi działają a bimber pyka, nie zapominaj o tym.
sw.Mikolaj Napisano 23 Grudzień 2007 Napisano 23 Grudzień 2007 hehe no dobra odpowiedz przekaze przekaze:-)lepiej zamiast beczek robcie repliki lusek do mausa bo jak ta chlota co zbiera takie cos i na zlom sprzedaje zeby miec te 8 zeta po calym dniu chodzenia ,to niedlugo nic nie bedzie w ziemi:-)mowisz w Rz.studiujesz ciekawe ciekawe moze sie wybiore kiedys ze kumplami cie poznac osobicie i na piFko zaprosic:-)bo fajny chlop z ciebie(chyba:(:-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.