krokodyl13 Napisano 29 Listopad 2007 Autor Share Napisano 29 Listopad 2007 Witam .Trzy godzinki w lesie i znowu coś tam wyszło z ziemi.Kindżał i pompkę mp 38/40zabrałem reszte zostawiłem.Poszedłem tylko przeszukać znajomy teren (tydzień wcześniej wyszedł całkiem całkiem mp 38,co prawda tylko połowa,ale zawsze to coś.)Dziś próbowałem go skompletowac do końca,niestety lufy nie znalazłem-moze następnym razem.Pozdrawiam Wszystkich.Krokodyl13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krokodyl13 Napisano 29 Listopad 2007 Autor Share Napisano 29 Listopad 2007 Została jescze lufa do znalezienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 29 Listopad 2007 Share Napisano 29 Listopad 2007 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krokodyl13 Napisano 29 Listopad 2007 Autor Share Napisano 29 Listopad 2007 Takie badziewia zakopuje jeszcze glębiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krokodyl13 Napisano 29 Listopad 2007 Autor Share Napisano 29 Listopad 2007 Nie wiedziałem od czego a wyglądało niebezpiecznie,też zostało w glebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 30 Listopad 2007 Share Napisano 30 Listopad 2007 Mam nadzieję . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krasnal Napisano 30 Listopad 2007 Share Napisano 30 Listopad 2007 Witam mam pytanie co do tego ostatniego zdjecia? mozecie cos wiecej napisac?dzieki krasnal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 30 Listopad 2007 Share Napisano 30 Listopad 2007 Tak, carski bebut, na okuciu powinny być bicia pułkowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 30 Listopad 2007 Share Napisano 30 Listopad 2007 Ladny bebut. ostatnio trafił mi się podobny, ale odrobinę ułamany:-( Gratuluję.dago2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.m.m.s Napisano 30 Listopad 2007 Share Napisano 30 Listopad 2007 Krokodyl. Zapodaj zdjęcia po wyciągnieciu kinrżala z pochwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krokodyl13 Napisano 30 Listopad 2007 Autor Share Napisano 30 Listopad 2007 Witam ponownie,troszkę go odrdzewiłem elektrolizą,wcześniej zdjąłem jelc,jest dość zżarty przez rdzę.Na zdjęciu widać numery ale nic mi one nie mówią (K),rosyjskie-G,A,rosyjskie-b,6,rosyjskie-b,32.Jest to wybite cyrylica.To po Polsku KGAB 6B 32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krokodyl13 Napisano 30 Listopad 2007 Autor Share Napisano 30 Listopad 2007 Co do tego przedostatniego zdjęcia to pewnie jakaś część pocisku,więcej nie wiem i za bardzo nie chcę wiedzieć-leży sobie głęboko w ziemi,Ten Bebut nie posiadał pochwy,na zdjęciu faktycznie widać jak by był w pochwie,ale to tylko rdza i ziemia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krokodyl13 Napisano 30 Listopad 2007 Autor Share Napisano 30 Listopad 2007 Tak to wygląda po wstępnej elektrolizie,bardzo przetrącony zębem czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 30 Listopad 2007 Share Napisano 30 Listopad 2007 to na zdjęciu to jakiś pocisk z zapalnikiem dolnym.Wygląda mi na 45 mm, ale znawcą nie jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.