Szwecja Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 Ja jutro użadzam sobie urlpo od szkoły i ide w teren :) od rana bo snieg stopniał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwecja Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 urlop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 Nie ma mowy o końcu sezonu.Dziś byłem w terenie. Fanty liche, za to pogoda super. Pozdrawiam. dago2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwecja Napisano 5 Grudzień 2007 Share Napisano 5 Grudzień 2007 u mnie pogoda lepsza niż latem bo nie grzeje tak mocno w kark :) idealna pogoda na kopanie :) oby utrzymała sie do soboty:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 5 Grudzień 2007 Share Napisano 5 Grudzień 2007 I pogoda fajna- dziś w centralnej wiosna i fanciki niezgorsze.Pozdrawiam i życzę i Wam i sobie oby jak najdłużej się utrzymała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiekzzr Napisano 5 Grudzień 2007 Share Napisano 5 Grudzień 2007 Witam.W ZACHODNIOPOMORSKIM dzisiaj przelotnie padało temperatura 5-6 stopni na plusie.Dla mnie pogoda prawie OK.Trochę dzisiaj pokopałem.Wyniki takie sobie-parę pfenningów wyszło,a utytłany w glinie to byłem cały.POzdrawiam.krzysiekzzr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 5 Grudzień 2007 Share Napisano 5 Grudzień 2007 Pod Zieloną Górą w Lubuskim niestety deszcz więc pogoda tylko dla zapaleńców... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bongo* Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 Śniegu niet deszczu niet wracam na pole tylko wyżej podciągam gumofilce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 Deszcz - najlepsza pogoda na kopanie.Przynajmniej ludzie się nie kręcą i nie przeszkadzają:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwecja Napisano 9 Grudzień 2007 Share Napisano 9 Grudzień 2007 U mnie dzisaj piękna pogoda idealna na kopanie :) własnie wróciłem z pola i efekty wyprawy nawet zadowalające ale byłem tylko 2 godzinki bo kolega musiał wracać. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwecja Napisano 9 Grudzień 2007 Share Napisano 9 Grudzień 2007 W Łódzkim temperatura 5-6 stopni na plusie. Brak opadów i zachmurzeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Descent Napisano 11 Grudzień 2007 Share Napisano 11 Grudzień 2007 a u mnie w lubelskim jest 10+ stopniczyli sniegu raczej nie ma ;] pogoda w sam raz na kopanie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 23 Grudzień 2007 Share Napisano 23 Grudzień 2007 mróz jest niezły, ale kopac sie da bez problemu ;] odpowiedni sprzet i w teren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 23 Grudzień 2007 Share Napisano 23 Grudzień 2007 Zachodnia Kielecczyzna : -10 stopni celsjusza, prawie nic śniegu. Ziemia wysuszona i zamarznięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 23 Grudzień 2007 Share Napisano 23 Grudzień 2007 E no, w Nidzicy mały mrozek ,śniegu zero, idealna pogoda na kopanko. pozdrawiam. dago2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cis Napisano 24 Grudzień 2007 Share Napisano 24 Grudzień 2007 U nas na koniuszku tak zwykle bywa tej porze śniegu i mrozu......ehh.... byle do wiosny.pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draven85 Napisano 24 Grudzień 2007 Share Napisano 24 Grudzień 2007 Pomorskie okolice Łeby +5 stopni , sucho i śniegu próżno wyczekiwać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k0k0 Napisano 24 Grudzień 2007 Share Napisano 24 Grudzień 2007 Mam pytanie do kolegi Klausa BOLSA: czy szpadel na zdjęciu to przypadkiem Fiskars teleskopowy? Jeśli tak to jak się sprawdza w terenie? Się przymierzam do sprzęta, stąd pytanie.Sorki za off topa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draven85 Napisano 24 Grudzień 2007 Share Napisano 24 Grudzień 2007 k0k0 pytanie było skierowane nie do mnie ale ale jeśli chodzi o szpadle Fiskars to są godne polecenia bardzo fajnie się nimi kopie nawet w ciężkiej glebie , chociaż jak dla mnie w lesie wygodniejsza jest saperka ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 24 Grudzień 2007 Share Napisano 24 Grudzień 2007 Fiskars to bardzo dobre sprzęty - sam stale w samochodzie wożę półszpadel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 24 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2007 Dobry szpadelek to podstawa.Szczególnie na te nasze kieleckie mrozy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 24 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2007 Trzeba kopac i juz.Tylko obawiam sie o mojego Minelaba w takim zimnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 24 Grudzień 2007 Share Napisano 24 Grudzień 2007 Zwierzu - lepiej się o mnie obawiaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k0k0 Napisano 24 Grudzień 2007 Share Napisano 24 Grudzień 2007 No to już nie mam wątpliwości co do zakupu. Świąteczna fenksafka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 27 Grudzień 2007 Share Napisano 27 Grudzień 2007 Chyba koniec sezonu. Mrozek coraz bardziej łapie. Dziś z bratem byliśmy na kopanku, w lesie jeszcze można coś zdziałac o polach trzeba zapomnieć. tak wygląda moje miasto z mojego okna. Zimno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.