Skocz do zawartości

Chyba koniec sezonu... :(

Zwierzu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Witam.W ZACHODNIOPOMORSKIM dzisiaj przelotnie padało temperatura 5-6 stopni na plusie.Dla mnie pogoda prawie OK.Trochę dzisiaj pokopałem.Wyniki takie sobie-parę pfenningów wyszło,a utytłany w glinie to byłem cały.POzdrawiam.krzysiekzzr
Napisano
U mnie dzisaj piękna pogoda idealna na kopanie :) własnie wróciłem z pola i efekty wyprawy nawet zadowalające ale byłem tylko 2 godzinki bo kolega musiał wracać. :)
  • 2 weeks later...
Napisano
Mam pytanie do kolegi Klausa BOLSA: czy szpadel na zdjęciu to przypadkiem Fiskars teleskopowy? Jeśli tak to jak się sprawdza w terenie? Się przymierzam do sprzęta, stąd pytanie.
Sorki za off topa
Napisano
k0k0 pytanie było skierowane nie do mnie ale ale jeśli chodzi o szpadle Fiskars to są godne polecenia bardzo fajnie się nimi kopie nawet w ciężkiej glebie , chociaż jak dla mnie w lesie wygodniejsza jest saperka ;) pozdrawiam
Napisano

Chyba koniec sezonu. Mrozek coraz bardziej łapie. Dziś z bratem byliśmy na kopanku, w lesie jeszcze można coś zdziałac o polach trzeba zapomnieć. tak wygląda moje miasto z mojego okna. Zimno...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie