Woodhaven Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 He, he no cóż każdy może ocenić czyjąś pracę ..... prawdę mówiąc nie zwróciłem uwagi na wykonanie modelu ale zainteresowała mnie informacja o możliwości zakupu naklejek.Ja Peter możesz przesłać do mnie zdjęcia to je wkleimy Pozdrawiam
pioniu73 Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 cena 35 zł ....nie tak drogo......hmm
ataka Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 niestety wsrod powyzszych nalepek niema instrukcji na rure - tej ze zdjecia. swoja droga, moze zna ktos dokladna tresc napisu na rurze? bo na zdjeciu niezabardzo widac
MK Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Vorsicht! Rohr ist immer mit Pulver geladen auch wenn Geschoßkopf abgenommen und Flügelhalter herausgezogen."Uwaga! Rura jest zawsze naładowana prochem, nawet po zdjęciu głowicy i wyciągnieciu części ze stabilizatorami (tak rozumiem Flügelhalter - ?)
Woodhaven Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Panowie przyszła pora na pierwsze strzelanie najpierw opanujemy 30
Woodhaven Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Mam nadzieje że przy wykonaniu kopii zwrócicie uwagę na detale które na tych zdjęciach widać
to17071990 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Czy moglby ktos podac ludzkie wymiary tego PAnzerfausta w cm , bo sie w tych calach pogubiłem
Woodhaven Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Wrzuć do mnie na priva wymiary które Ci przeliczyć
ober_schutze Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 lenistwo niektórych przyprawia mnie o niesmak...ktos wkleja wymiary w calach, jedyne zadanie interesanta to uruchomic kalkulator i wszystko pomnozyc razy 2,45 a jak np z 5/8 cala jest kłopot to tez mozna rozwiazac... (5 x 2,54 / 8) a jak juz matematyka ze szkoły podstawowej jest za trudna to sie wpisuje w googlach 'przelicznik miar i wag' i on to liczy sam...Wszystko byście chcieli na srebrnej tacy i z pocalowaniem rączki? Troche powagi...niedługo ludzie o adres internetowy googli beda pytać...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.