Skocz do zawartości

panzerfaust

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 153
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

He, he no cóż każdy może ocenić czyjąś pracę ..... prawdę mówiąc nie zwróciłem uwagi na wykonanie modelu ale zainteresowała mnie informacja o możliwości zakupu naklejek.
Ja Peter możesz przesłać do mnie zdjęcia to je wkleimy
Pozdrawiam

Napisano

niestety wsrod powyzszych nalepek niema instrukcji na rure - tej ze zdjecia. swoja droga, moze zna ktos dokladna tresc napisu na rurze? bo na zdjeciu niezabardzo widac

Napisano
Vorsicht! Rohr ist immer mit Pulver geladen auch wenn Geschoßkopf abgenommen und Flügelhalter herausgezogen."

Uwaga! Rura jest zawsze naładowana prochem, nawet po zdjęciu głowicy i wyciągnieciu części ze stabilizatorami (tak rozumiem Flügelhalter - ?)
Napisano

lenistwo niektórych przyprawia mnie o niesmak...ktos wkleja wymiary w calach, jedyne zadanie interesanta to uruchomic kalkulator i wszystko pomnozyc razy 2,45 a jak np z 5/8 cala jest kłopot to tez mozna rozwiazac... (5 x 2,54 / 8) a jak juz matematyka ze szkoły podstawowej jest za trudna to sie wpisuje w googlach 'przelicznik miar i wag' i on to liczy sam...Wszystko byście chcieli na srebrnej tacy i z pocalowaniem rączki? Troche powagi...niedługo ludzie o adres internetowy googli beda pytać...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie