Woodhaven Napisano 2 Grudzień 2007 Napisano 2 Grudzień 2007 He, he no cóż każdy może ocenić czyjąś pracę ..... prawdę mówiąc nie zwróciłem uwagi na wykonanie modelu ale zainteresowała mnie informacja o możliwości zakupu naklejek.Ja Peter możesz przesłać do mnie zdjęcia to je wkleimy Pozdrawiam
pioniu73 Napisano 2 Grudzień 2007 Autor Napisano 2 Grudzień 2007 cena 35 zł ....nie tak drogo......hmm
ataka Napisano 2 Grudzień 2007 Napisano 2 Grudzień 2007 niestety wsrod powyzszych nalepek niema instrukcji na rure - tej ze zdjecia. swoja droga, moze zna ktos dokladna tresc napisu na rurze? bo na zdjeciu niezabardzo widac
MK Napisano 4 Grudzień 2007 Napisano 4 Grudzień 2007 Vorsicht! Rohr ist immer mit Pulver geladen auch wenn Geschoßkopf abgenommen und Flügelhalter herausgezogen."Uwaga! Rura jest zawsze naładowana prochem, nawet po zdjęciu głowicy i wyciągnieciu części ze stabilizatorami (tak rozumiem Flügelhalter - ?)
Woodhaven Napisano 7 Grudzień 2007 Napisano 7 Grudzień 2007 Panowie przyszła pora na pierwsze strzelanie najpierw opanujemy 30
Woodhaven Napisano 7 Grudzień 2007 Napisano 7 Grudzień 2007 Mam nadzieje że przy wykonaniu kopii zwrócicie uwagę na detale które na tych zdjęciach widać
to17071990 Napisano 7 Grudzień 2007 Napisano 7 Grudzień 2007 Czy moglby ktos podac ludzkie wymiary tego PAnzerfausta w cm , bo sie w tych calach pogubiłem
Woodhaven Napisano 7 Grudzień 2007 Napisano 7 Grudzień 2007 Wrzuć do mnie na priva wymiary które Ci przeliczyć
ober_schutze Napisano 7 Grudzień 2007 Napisano 7 Grudzień 2007 lenistwo niektórych przyprawia mnie o niesmak...ktos wkleja wymiary w calach, jedyne zadanie interesanta to uruchomic kalkulator i wszystko pomnozyc razy 2,45 a jak np z 5/8 cala jest kłopot to tez mozna rozwiazac... (5 x 2,54 / 8) a jak juz matematyka ze szkoły podstawowej jest za trudna to sie wpisuje w googlach 'przelicznik miar i wag' i on to liczy sam...Wszystko byście chcieli na srebrnej tacy i z pocalowaniem rączki? Troche powagi...niedługo ludzie o adres internetowy googli beda pytać...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.