Skocz do zawartości

Zima-ceny wykrywaczy spadają.

terenowiec69

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam,przeglądając dzisiaj różne portale ogłoszeniowe zauważyłem że ceny wykrywaczy spadają.Wiadomo zima,ruch mniejszy w tej kategorii,sprzedawcy próbują uatrakcyjnić ofertę.Ale dla nas poszukiwaczy jest to dobry okres,mozna taniej podkupić sprzet.Dodatkowo jest jakiś gratis,a to pokrowiec,a to dodatkowa cewka.Dobra sprawa dla tych co szukają sprzętu.Gdyby tak te ceny sie utrzymały przez cały sezon,byłoby super.
Napisano
wiem. właśnie zobaczyłem. nie raczej nie kupie solarisa, bo kasy nie mam. może uzbieram na nową ultrę 2 niedługo :]
Napisano
Solaris na początku jest trudnym sprzętem,ale gdy się zrozumiecie" to nie będziesz żałował.Pierwsze to z instrukcją w ręku przetrenować ustawienia,zrozumieć co do Ciebie gada".I w teren!Mam jednego z pierwszych Solarisów i nie narzekam.Fanty się sypią.
Napisano
Myślę że z SOLARISEM sobie dam radę-to będzie mój trzeci wykrywacz(właśnie sprzedałem PIRATA II i SMĘTKA).Ale dzięki za radę.Na początek instrukcja(i to parę razy)potem poletko doświadczalne za domem, następnie już tylko teren,teren...Pozdrawiam.krzysiekzzr
Napisano
Jak myslicie, czy SOLARIS może być jeszcze tańszy?
Skoro wisną ma wejsc podobno jego nastepca......
Juz mamy 1099zl
...ciekawe jaka prognoza? ;)
Napisano
Raczej nie,solarisa po 1099zł sprzedaje dystrybutor i zapewne pozostało mu z 5 szt i tyle,chce pozbyć" sie starego" towaru ze stanu.Swego czasu jak szukałem sprzętu to dystrybutorzy solarisa w sezonie byli w stanie opuścić 100-150 złotych na sztuce.Zasady rynku i handlu.A to że ze stajni minelaba i innych firm sprzety tanieją to dobrze,zawsze to te 200-300zł do przodu.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie