tom323 Napisano 16 Listopad 2007 Autor Share Napisano 16 Listopad 2007 Witam was koledzy. W tym tygodniu dostałem liścik z WKU a w nim informacja że mam dowieść dyplom ukończenia studiów". Niestety nie mam takowego dyplomu ponieważ musiałem niestety w połowie zrezygnować ze studiowania. Czy jest jakaś możliwość ominięcia tego problemu (oczywiście najlepsze rozwiązanie to wrócić na uczelnie)?? Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 Sam sobie odpowiedziałeś. Jak tak strasznie się bronisz, to musisz zawieść papier, że się uczysz. Inaczej dostanisz bilecik na wczasy;)Jest też parę innych sposobów których nie polecam, więc nie napiszę;)W wojsku jest super- jesień 2005-2006 pozdrawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom323 Napisano 16 Listopad 2007 Autor Share Napisano 16 Listopad 2007 Chodzi przedewszystkim tylko o to że mam dobrą prace i nie chce jej stracić bo napewno po tych 9 miesiącach już nie mam powrotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 Pracując też można się uczyć. Jeżeli masz dobrą pracę to możesz wydać te 200 zł miesięcznie na coś wieczorowego/ekstermistycznego. Takie czasy nastały, że jak płacisz i się czasami pojawisz....Druga sprawa to MON nie sprawdza(rzadko)- koleś zapisał się na pierwszy rok, zapłacił tylko za pierwsze dwa miesiące, szkoła wysłała papier i od 4 lat ma luzik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 oj Karpik na pierwszym roku uczelnia od razu informuje WKU o tym ze delikwent oblał sesję..Wiem bo czeka mnie akcja spadochron :)tak czy siak trzeba kombinowac z roznymi dziwnymi szkolami.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 oj kolega sie mysli...dziekanaty mialy obowiazek poinformowac WKU delikwenta jesli un opuscil uczelnie - mialy to zrobic w ciagu 14 dnino chyba ze sie to zmienilo.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 woytas dokladnie o to mi chodzilo :)nie zmienilo się, a nawet jest niestety powszechnie stosowane.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom323 Napisano 16 Listopad 2007 Autor Share Napisano 16 Listopad 2007 W moim przypadku widac ze nie przekazali do wku zadnej informacji (moze dlatego ze jeszcze nie zabralem swoich papierów). A 2007 to jest rok konczący moje 4 letnie studia dlatego przysłali mi ten kwitek. Jestem ciekaw czy jak nic im nie zgłosze w tym ustalonym terminie to czy bilecik dostane albo moze jakies upomnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom323 Napisano 16 Listopad 2007 Autor Share Napisano 16 Listopad 2007 Albo to ze nie zrezygnowalem na pierwszym roku tylko dopiero pod koniec drugiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 Zaprosza Cie w celu weryfikacji, jak nie przedstawisz nic to obawiam sie ze mozesz dostac bilet..Kumpel tak mial jak sie przeniosl z dziennych na zaoczne..z dziennych go skreslili po uplywie dosc dlugiego czasu, dostal wezwanie, i juz chcieli dac mu bilet, ale udowodnil ze jest na zaocznych na tej samej uczelni i dalej kontynuuje naukę.WKU budzi respekt i strach u wielu mlodych obywateli ;]nie wiem naprawdę co doradzic...pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 jak mozesz udowodnic to moga cie ugryzc...Pamietam jak przynosilem po odwolaniu do komisji wojewodzkiej papierek - najpierw major ryczal a potem przepraszal i przez Pan mowil :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom323 Napisano 16 Listopad 2007 Autor Share Napisano 16 Listopad 2007 Dzieki serdeczne koledzy. Powiedziałem sobie że za cho... nie pójdę do wojska i musze coś z tym problemem zrobić (nie wytrzymałbym 9 miechów bez mojej wykrywki :)). A własnie, coś mi sie obiło o uszy że w nastepnym roku 2008 mają zawiesic juz pobór do woja. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 17 Listopad 2007 Share Napisano 17 Listopad 2007 Nie, no... Forum odkrywczo-rekonstrukcyjno-militarne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.