Mirkoni Napisano 14 Listopad 2007 Autor Share Napisano 14 Listopad 2007 Witam :-)Wiemy juz kto ile ma lat, wiemy kto z jaką wykrywką chodzi, i gdzie mieszka.....Myśle, ze warto byłoby dowiedzieć się co robimy :-)Taka informacja sprzyja lepszemu poznaniu się :-)...a i czasami można będzie zasięgnąć porady fachowca... :-)I tak np. wiem że do acera (pazdrawiam Cie acer :-) ) można walic ze wszystkim co jest związane z lasami państwowymi.....Więcz wykształcenia jestem pedagogiem (wielki błąd zyciowy), a z konieczności (finansowej :-) ) zajmuje sie sprzedażą maszyn do gospodarki leśnej i ogrodniczej.....pilarki, kosiarki, etc. ...Pozdrawiam Mirek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aniolg Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 Jestem informatykiem pracuje na serwisie , kasy fiskalne,komputery sieci lan , wi-fi, bezpośrednia obsługa klientaa pogodzinach historiapozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łazior Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 jestem Policjantem pracuje w Komendzie Wojewódzkiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 Od kiedy nazwy zawodów piszemy z dużej litery Panie mundurowy;)?Ja jestem zwykłym robolem... to znaczy Robolem:)Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 Jestem domokrażcąa sexualnym.Pracuje na umowę o dzieło.PozdrawiamP.S.Coby więcej nie pisać to mój nr buta to 43 smród skarpety to standart jedniodniowy mam kota (w głowie)psa holdegroma interesuje sie...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 Jestem domokrażcąa sexualnym."Chciałeś napisać -domokrążcą aseksualnym-hihi ;)?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 :))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łazior Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 a co z małej miałem napisac . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 Nie ważne co piszę wazne co robie.PozdrawiamP.S.Kobiałki wiedza co tam nasmarowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 Dziękuje Mirkoni za pozdrowienia - oczywiście z wzajemnością :)Ps. Karpik - jest taki przewoźnik drewna u nas w Nadleśnictwie, i właśnie ma na nazwisko Karpik :))))Zawsze jak czytam wpisy kolego na forum to kojarzy mi się z wywozem drewna :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 Spoka jaca:) Praca w zawodzie, który wykonujesz była moim marzeniem od dziecka:)Niestety narzędzie pracy za duże....Pozdro:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 Karpik no no)))))) pamiętaj jak by nie zwykły obywatel (robol) to by nie było tych wszystkich urzędasów i tym podobne HIHIHI wiec jednak durze Robol hihihJaca2003 u mnie jest od piernika wolnych wdówek na pewno by skorzystali takich usług HIHI, ale nie dopisałeś, jakie masz zainteresowania …… Bardzo mnie to interesuje HIHIHIPozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 Acer- czy ten gość dużo pije? Może rodzina;))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 Szeroka gama swiadczonych usług.Ceny konkurencyjne.Wystawiam faktury VAT. Co do zainteresowań to niestety płec inna niż ja i oczywiście dowód na stół i jeszcze wyciag z rachunku bankowego.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 Jestem MODERATOREM zainteresowania:1. Zamykanie Waszych ulubionych wątków2. Walenie kartoników za byle co i byle komu3. Cenzurowanie wszystkiego na co mi się przypadkiem kliknieJeśli ktoś weźmie na poważnie ten post to BAN ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 Ale moderacja się nie liczy - to extra fucha ;)kakoja profesja - wyuczona lub na chlebek dająca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 Extra fucha??? Osiwiałem w ciągu jednego wieczoru na forum... ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 Na chlebek, acer, na chlebek:(Ale zawsze kokodżambo i do przodu;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 :)))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 :D !!!No jak bym słyszał tamtego Karpika - mulił Kamaza z papierówką sosnową przez las, powolutku, błocko, a facet mimo to też coś o kokodżambo i aprzód !!!" nawijał :))))hahahaha, dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 Zainteresowanie jest wielkie Pani w mojej okolicy wiec wykrywka i huzia na Podkarpacie, dwie rzeczy na ras obskoczysz hihihi)))))))Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 Acer- Niestety nie mam tak na nazwisko;) Moje jest czysto polskie:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 acer masz fajną fuchę :) też bym chciał w lesie robić :) niedługo maturka z biologii :) ale nie bardzo wiem co potem, może nauczyciel biologi ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 heheh nauczyciel biologii - świat jest pełen możliwości - nie zmarnuj szansy, wybierz dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 :))) hahahha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.