8total4 Napisano 12 Listopad 2007 Autor Share Napisano 12 Listopad 2007 Rozpoczynamy akcję 'My się zimy nie boimy'.2-godzinny wypad na zaorane poletko, na terenie dawnego Stalagu. Śniegu było może za kostkę :o)oto wyniki pierwszego starcia:Kawałki niemieckiego nieśmiertelnika,(między nimi wyszła jeszcze łuska od Parabelki 40r.)Plomba (Pb) - leci na ID1/2 Kopiejki 1897,Solid 1633 - leci na IDStary krzyżyk - leci na IDOzdoba/Zapinka - leci na IDZapraszam do wspierania akcji :)wklejajcie swoje trafienia.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 12 Listopad 2007 Autor Share Napisano 12 Listopad 2007 dziękuje, tak myślałem - był to obóz dla jeńców rosyjskich..bryła wygląda jak chrześcijański, ale w środku jak prawosławny..Ładny guziczek :) Baron? pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 12 Listopad 2007 Share Napisano 12 Listopad 2007 Napewno harabia? Słyszałem, że 7 pałek to baron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro5 Napisano 12 Listopad 2007 Share Napisano 12 Listopad 2007 ryła wygląda jak chrześcijański, ale w środku jak prawosławny.."Prawosławny to też chrześcijański ;)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 12 Listopad 2007 Autor Share Napisano 12 Listopad 2007 miałem na myśli rzymsko-katolicki.Dzieki za korektę :)pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.