huk 100 Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 witam nie jest to dział id. ale myślę że mody przymkną oko.fotki są słabe do luftu - masz tam klamry Austrii wz.88 Nowe Węgry wz.10 Stare Węgry wz.1892 ,Carską piechotę artylerię ,klamrę zastępczą vel Pionierów ,i nie widzę dobrze czy jedna jest z nakładanym orłem -daj rewersy ale już nie telefonem ,odznaka z F.J I to odznaka pamiątkowa na czapkę nie pamiętam za co - może ktoś jeszcze coś doda -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 countryb -pisałem do ciebie na priva -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 Huku to nie miało być do id ;) chodziło mi opisanie przez kol. Countryb i trpoiciel ;) aha, są tam 2 nakładańce. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremiahjohnson Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 Pokazuję tą klamrę w tym wątku, bo coś mi tu nie pasuje z tą koroną. Widywałem takie klamry, ale bez korony. Czy ona jest na prawdę przerobiona? Korona nie jest w żaden sposób doklejana, przylutowana, ale nie dość że lekko przechylona w bok, to jakaś taka prymitywna. To ci dopiero zagadka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremiahjohnson Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremiahjohnson Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 jest to przeróbka ktoś cie zapakował w bola to klamra wz.54 -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremiahjohnson Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 To że powojenna, to wiedziałem tylko zastanawiałem się nad tą koroną jakim cudem się tam znalazła. A poza tym ktoś kto ją dorabiał mógł się bardziej postarać, bo tak jak wcześniej wspomniałem, jest zbyt prymitywna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 9 Luty 2010 Share Napisano 9 Luty 2010 Taka wakacyjna, biedna HJ-ka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 9 Luty 2010 Share Napisano 9 Luty 2010 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 24 Luty 2010 Share Napisano 24 Luty 2010 I wh stalóweczka, dość ładna farba.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 24 Luty 2010 Share Napisano 24 Luty 2010 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 25 Luty 2010 Share Napisano 25 Luty 2010 Ładna ta mrakla ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 5 Kwiecień 2010 Share Napisano 5 Kwiecień 2010 Pierwszy tegoroczny wypad dalszy.. Nowe węgry w 4 częsciach ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 27 Czerwiec 2011 Share Napisano 27 Czerwiec 2011 Przykład inwencji chłopaków z 1AWP - starannie wypiłowana gwiazda ze środka radzieckiej ażurowej klamry oficerskiej. Zapewne chcięli uzyskać pas ze zwykłą klamrą - ramką, na wzór polskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 27 Czerwiec 2011 Share Napisano 27 Czerwiec 2011 A gwiazdę wywalili. Ładnie wyszła po wyczyszczeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 27 Czerwiec 2011 Share Napisano 27 Czerwiec 2011 A tak wygląda oficerska klamra RKKA przed uningiem". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 30 Czerwiec 2011 Share Napisano 30 Czerwiec 2011 to nie tylko tunigowali Niemieckie :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zone51 Napisano 3 Lipiec 2011 Share Napisano 3 Lipiec 2011 mi ostatnio wyszła taka znajdka , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zone51 Napisano 3 Lipiec 2011 Share Napisano 3 Lipiec 2011 tył czytelny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zone51 Napisano 3 Lipiec 2011 Share Napisano 3 Lipiec 2011 bicia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borsuk leśno-polny Napisano 3 Lipiec 2011 Share Napisano 3 Lipiec 2011 Żeby chociaż przeróbka się udała, a tu jedną popsuł a druga mu nie wyszła:-) Fajne trafienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 10 Październik 2011 Share Napisano 10 Październik 2011 I taka ciekawostka, carska saperów, zagięte brzegi i podziurkowane, coś na wzór standardowej CK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pooshkins Napisano 10 Październik 2011 Share Napisano 10 Październik 2011 Szkoda było rozginać. Oczywiste przecież było ,że nie będzie taka jak wtedy gdy wychodziła z fabryki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 10 Październik 2011 Share Napisano 10 Październik 2011 Przerobione powiadacie, to się nazywa (nie)szczęście :) Policja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.