leśnik23 Napisano 9 Listopad 2007 Autor Share Napisano 9 Listopad 2007 witam.Niedawno rozgrzebałem niemiecki śmietnik i znalazłem taką figurke.Jest ona wykonana z mosiądzu.Czy ktoś znalazł coś podobnego?jeżeli tak to prosze o wrzucenie fotek.pozdrawiam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 a to nie jest przypadkiem brąz ? Wiglada na bardzo stare :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 a to nie jest przypadkiem brąz ? Wiglada na bardzo stare :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 Fajne mnie to wygląda na świecznik ArtDeco.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 10 Listopad 2007 Share Napisano 10 Listopad 2007 zgadza sie podstawa swiecznikia w stylu art deco fajna sprawa gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leśnik23 Napisano 10 Listopad 2007 Autor Share Napisano 10 Listopad 2007 dzięki ober8;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 Kiedyś znalazłem kilka figurek, ale to były raczej żołnierzyki" aniżeli takie coś, ale odkrycie fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leśnik23 Napisano 14 Listopad 2007 Autor Share Napisano 14 Listopad 2007 mam jeszcze coś ciekawego tz.jeszcze jedną figurke równie ciekawa,zdięcie postaram sie wrzucić przy najbliższej okazji.Swoją droga myśle że warto'robić' smietniska.moze ktoś ma też jakieś ciekawe fanty z poniemieckich śmietnisk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 15 Listopad 2007 Share Napisano 15 Listopad 2007 Czy stere to nie wiem;)Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.