dect Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 O cholera... Michal, sorry, moj post nie byl do Ciebie tylko do tego spammera agnetSS" :))Jak czytam publicznie informacje o takich znaleziskach jak opisal to mnie pusty smiech ogarnia i nasuwa sie skojarzenie z tymi czolgowymi swiatlami :))Jeszcze raz sorry i owocnych poszukiwan! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 6 Listopad 2007 Autor Share Napisano 6 Listopad 2007 Dziekuje i nawzajem :) co do spamera to popieram...:/ szczyt glupoty :) mogl jeszce adres domowy podac:P P.Z.T to moj temat >>> pierwszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 skad wiesz ze po Polakach nic ?? zapodaj bicia z mauserków to sie przekonamy :)Ja stawiam że są polskie.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 7 Listopad 2007 Autor Share Napisano 7 Listopad 2007 A wiec tak: (w niektorych przypadkach moga byc bledy gdyz bicia nietsety malo czytelne:( )1: S* 4 37 PS 20 itp. np. P33..2: auyb (chyba) S* 4 43: 5 P1...24: na dole 53 na gorze okrag a w srodku nr. np 21 >>> ich najwiecej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 7 Listopad 2007 Autor Share Napisano 7 Listopad 2007 a i dodam ze luseczki sa juz w o wiele lepszym stanie niz na zdjeciach:) wlasnie schnal po godzinnym czysczeniu...az plecy bola :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 7 Listopad 2007 Autor Share Napisano 7 Listopad 2007 AD: A wiec tak: (w niektorych przypadkach moga byc bledy gdyz bicia nietsety malo czytelne:( )Niestety bicia pozostaly te same! :( Znacie moze jakis niezawodny sposob na ich wyczyszczenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 niemieckie. pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 7 Listopad 2007 Autor Share Napisano 7 Listopad 2007 xd :) Skad sie to u nas wzielo...:) :P DZIEKUJE I PZDr! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 Ten szturm nie zabil. Nie bylo takiego na forum od dawna. Cały metal kompletny. Żal wyrzucac , ale cóż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IgI Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 na wyczyszczenie łusek? w każdym razie masz link: http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=438230#438230mi sie sposoby EGZEKUTORA podobają :)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walker69 Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 Jako mały chłopiec tata zabierał mnie na ten poligon i jeszcze skakałem po tym czołgu. Szczegółów nie pamiętam ale dało się wejść do środka i wyglądał naprawdę efektownie. Szkoda, że go wywieźli. Mógłby być atrakcją tamtego terenu, obok jest ładne jeziorko (tzw. glinianka lub kantoria) i podobno tam na dnie leży drugi czołg. Jaki to nie wiem :)michal123456789 - odezwe się na maila to pogadamy o tarnowskich i podtarnowskich miejscówkach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwecja Napisano 8 Listopad 2007 Share Napisano 8 Listopad 2007 Sposób na czyszczenie świetny! POLECAM! ale uwaga żeby nie powgniatać szyjek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 8 Listopad 2007 Autor Share Napisano 8 Listopad 2007 ehhh...:/ chyba sobie jednak odpuszcze :p albo cos zarysuje,powyginam lub zgniote...:) xd mam szczescie wiem... :P wystarczylo by mi tylko zeby to spowrotem po czysczeniu sie nie psulo,rdzewialo...:) pzdR!all:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bagnetSS Napisano 10 Listopad 2007 Share Napisano 10 Listopad 2007 oj zakrutko tu na tym forum jestescie chlopki zeby mnie nazywac prowokatorem:-Dmoze niemam tyle postow nabitych co wy ale poprostu kilka lat czytalem tylko to forum,zreszta wiecie chyba ze sa jeszcze inne fora, polecam zwlaszcza rosyjsko jezyczne:-Dale coz was mlodziaki juz rosyjskiego nie ucza a przydalby sie przydal, :-Di rzadko pisze bo czesto w terenie jestem i niemam czasu tu czegokolwiek komukolwiek udowadniac:-Dnapisalem ze mam szturma w lepszym stanie niz ten destrukt na zdjeciu i to jest prawada:-Dco do tarnowa na poludnie w kierunku na krosno ,takie fanty wylaza:-D z tych wakacji.teraz mnie tylko to interesuje,WWI i WWII zaduzo podrobek a za tego fanta placa krocie,prawdopodobnie stanowisko archeo.ale co tam jakby nie ja to nikt by tego w zyciu nie znalazl nie?:-Dna zdjeciu srebro ,podobno VIII wiek ale jeszcze tego nie puscilem:-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bagnetSS Napisano 10 Listopad 2007 Share Napisano 10 Listopad 2007 do tego wyszlo duzo innego srebra jak juz ktos beeeedzie baaaaardzo chcial to wrzuce foty ,moze jakis kupiec sie znajdzie,:-Dw co watpie bo tu raczej same zdechalaki co jak znajda kawalek druta to sikaja do okola z podniety:-Dbez obrazy jeden to robi dla kolekcji drugi dla zysku i zabawy (ja ten drugi)i wcale nie czuje sie gorszy niz gosc ktory sie spuszcza w szafie nad kawalkiem klamry austryjackiej,tutaj niema zasad ja sprzedaje ty sie cieszysz z tego ze znalazles proste?tylko tobie garaz rosnie zawalony radiami i innym gownem z wojen, a mi kasa na koncie:-D ale teraz mnie pojedziecie co?zapomnialem dodac jestem przeciwny wykopywaniu lusek i sprzedawaniu ich na zlom,serio dla mnie to trzeba byc debilem albo jakims zebrakiem zeby tak robic,kurva i goscie maja czelnosc nazywac to oczyszczaniem lasu,jak tylko w bieszczadach kogos spotkam z wiecej niz 1kg(slownie 1 kilo)w luskach (mam wage przy sobie)to zabieram wykrywke jak juz to nieraz robilem roznym kretynom spoza bieszczad:-Dzero litosci dla takich pacanow,moze dla ciebie jelopie jeden z drugim to zlom, ale moze dla moich dzieci to bedzie cos ciekawego jakas przygoda:-Dco ci sie nie przyda zostaw na miejscu,zreszta teraz po powrocie ze wschodu bede bardziej sie skupiaj na moich rodzinnych stronach wiec ostrzegam:-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 10 Listopad 2007 Share Napisano 10 Listopad 2007 bagnet ss czytam tak twoje posty i mysle ze ty sie lecz na nogi bo na glowe to juz za pozno pzdr obert8 duch lodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bagnetSS Napisano 10 Listopad 2007 Share Napisano 10 Listopad 2007 hmmmm no ciekawe,dlaczego pan"obert8 tak sadzi?duch Lodzi?nie sadze zal.pl.raczej bys sie nie nadalpanie",z Lodzi znam wszystkich liczacych sie odkrywcow i handlarzy,ale mimo wszystko POZDRO,wiem zes panie" amator ale coz..acha te liczby przy poscie mi jakos nie imponuja:-Dok zrobimy zabawe jak chcesz te blyskotki na zdjeciu sa z Lodzi UL.piotrowska(tam wykopane ,po zydach spadek za grzechy zydow na naszych praojcach ,uwazam je za wlasnosc i zaden kurva rzad czy ciapek mi ich nie zabierze)),musisz znalesc na tej ulicy goscia ktory ma ksywe BODYLINE na imie ma Marcin i jest peersonalnym trenerem na silowni,wlasnie przy piotrowskiej prowadzi sklep z suplementami dla kulturystow:-Dznajdz go i zapytaj o Gregor-iana:-D:-Dzrob to a jak sie nie sprawdzi to masz becki:-Dok?ale nim to sprawdzisz musisz napisac ze sie zgadzasz na ta umowe:-Dbo pewnie znikniesz z tego forum jak wiekszosc lepkow ktorzy mysla ze wiedza wszystko:-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruner0 Napisano 10 Listopad 2007 Share Napisano 10 Listopad 2007 koluniu bagnet ss ty nie jedz tych sterydów od tego bodylaina bo byle co żresz i byle co gadasz(piszesz).Przeczytaj sobie na samej górze każdej strony ten CZERWONY NAPIS i nie zdziw sie jak o 6.01 ktoś do ciebie zapuka,napisałeś i pokazałeś wystarczająco dużo żeby prorok ci postawił zarzuty.zapomnialem dodac jestem przeciwny wykopywaniu lusek i sprzedawaniu ich na zlom,serio dla mnie to trzeba byc debilem albo jakims zebrakiem zeby tak robic,kurva i goscie maja czelnosc nazywac to oczyszczaniem lasu,jak tylko w bieszczadach kogos spotkam z wiecej niz 1kg(slownie 1 kilo)w luskach (mam wage przy sobie)to zabieram wykrywke jak juz to nieraz robilem roznym kretynom spoza bieszczad:-Dzero litosci dla takich pacanow,moze dla ciebie jelopie jeden z drugim to zlom,"sądząc po tym cytacie twoja masa mięśniowa jest wprost nie proporcjonalna do twojego mózgu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 10 Listopad 2007 Share Napisano 10 Listopad 2007 bagnet ale ty pogiety jestes tylko straszysz i sciagasz foty z internetu poszukiwacz buhahahahahaha w biesach bys bil w lodzi bys bil sadzisz sie jak mlody doprawdy strach wyjsc z wykrywka bo mozesz wypasc za krzaka ale to forum nie sluzy do pyskowek wiec zyj w swoim swiatku i bij ale co innego bo ci na mozg naciska pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirkoni Napisano 10 Listopad 2007 Share Napisano 10 Listopad 2007 mysle że administrator nie powinien sie zastanawiać nad bagnetss......BANNie potrzeba na forum takich oszołomów...czytają to wszyscy.Po co uzytkownikom tego forum zła opinia..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirkoni Napisano 10 Listopad 2007 Share Napisano 10 Listopad 2007 a... i jeszcze jedno.......bagnetss przyklej sobie na plecy tą ksywkę....może ktoś cię (świadomie z małej litery) spotka gdzies w terenie......a potem opisze tutaj jak siusiałes ze strachu....w porteczki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 10 Listopad 2007 Share Napisano 10 Listopad 2007 acha bagnet na piotrkowskiej zydzi nie zakopywali zlota omenie getto bylo gdzie indziej poczytaj sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 10 Listopad 2007 Share Napisano 10 Listopad 2007 bagnetSS, ciekawe co piszesz, jeśli wolisz żeby Twoje dzieci kopały i podniecały się łuskami a nie bagnetami i klamrami w które nawet się nie bawisz to ciekawie, ciekawie...]Czekam na obiecane zdjęcia klamer UPA.chor. - zapraszam w Bieszczady, połaź sobie cały dzień z ciężkim plecakiem to się dowiesz, dlaczego nie zbiera się odłamków ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARQ Napisano 10 Listopad 2007 Share Napisano 10 Listopad 2007 Przyłączam się do zaproszenia MK jak ktoś chce pozbierac odłamki i łuski zalegające w Bieszczadach to nawet pokaże gdzie szukac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 16 Listopad 2007 Autor Share Napisano 16 Listopad 2007 Cała kolekcja :) to dop. poczatek ( pare wypadow ) a bedzie ich przez zime od kilku do kilkunastu :) lub wiecej :) pzdR! ALL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.