Jump to content
  • 0

ogniwo gąsienicy i klapa

desmo_sm

Question

Posted

Witam mam do identyfikacji ogniwo gąsienicy już wypiaskowane oraz jakąś klapę od pojazdu pancernego kalpa jest naprawdę ciężka ma wymiary 70cm na 27cm.

22 answers to this question

Recommended Posts

Posted
desmo_sm nie przejmuj sie tym gościem !-on tu zawsze wchodzi żeby namieszać a nie pomóc - kaczor -z powodu klekotu gąsienic " heheheheh dobre ale jaja
Posted
taka sama lub bardzo podobna(byla oblepiona blotem)koledzy wyciagneli wczoraj i z cala pewnoscia pochodzila od czolgu IS
Posted

Jaca 2003 masz tu fotkę to od myszki miki –jak się będziesz następnym razem mądrzył do młodych na forum to sobie popatrz na tą fotkę –a jak czegoś nie będziesz pewny to daj znak zapytania na końcu twojej ekspertyzy i sparawa będzie załatwiona –ja też tak d…. umoczyłem heheh-pozdro

Posted
A jak miał tgylko jeden właz w wiezy to tez był myszką miki?
Pozdrawiam.
P.S.
Kaczor to nazwa nadana zpowodu charakterystycznego klekotu gąsiennic.I taka jest uzywana do dzis
Posted
dzięki bardzo faktycznie to ogniwko jest o tej haubicy, nawet nie mialem pojęcia ze to taki wielki sprzęt :) Jeszcze mnie ciekawi czy ta klapa to nie jest czasem od czołgu t34, dzisiaj podjadę bo w Wołominie mamy t34 jako pomnik i popatrze te wszystki klapy co on tam ma.
Posted
Klapa jest to połówka włazu d-cy od kaczora.Ogniwa nie zidentyfikowałem.No cóż Huku z Twoja wiedza i dowcipem nie bede polemizował.
Pozdrawiam
Posted

Witam mam do identyfikacji ogniwo gąsienicy już wypiaskowane oraz jakąś klapę od pojazdu pancernego kalpa jest naprawdę ciężka ma wymiary 70cm na 27cm.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information