huk 100 Napisano 20 Październik 2007 Autor Share Napisano 20 Październik 2007 http://pl.youtube.com/watch?v=NyRaumIRY5g hehehe:)-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 20 Październik 2007 Share Napisano 20 Październik 2007 O ty w życiu. Jaki spracowany:))) Widać, że chciał zostać gwiazdą. Te ruchy- czarną gwiazdą....hip-hopu:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombspider Napisano 20 Październik 2007 Share Napisano 20 Październik 2007 hehehehe - jak na moje oko to ten gość wypracował" z 500% normy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 20 Październik 2007 Share Napisano 20 Październik 2007 W zeszły weekend byłem w podobnym stanie:D:D tylko legendy wysłuchuję na mój temat:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 20 Październik 2007 Share Napisano 20 Październik 2007 Piękna ta twarz w tle..Prawdziwek ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 wrocil z wykopek - tylko ze kopal wegiel :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 ale co ? kopał twarzą ?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krasnoludek Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 Powinien byc nominowany do Oscara :))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blo39 Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 co w tym smieszgo , co z żon też się śmiejecie?? Że innych na porzadne spa nie stac ,Rosjia to nie jest bogaty kraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 22 Październik 2007 Share Napisano 22 Październik 2007 sten, że się tak zapytam, co widzisz śmiesznego w pijanym człowieku który idzie na raczkach do domu? Jak dla mnie to w tym nie ma nic śmiesznego, ewentualnie współczucie dla człowieka który jest alkoholikiem.Nie wiem co ludzi śmieszy w tym że ktoś jest pijany... Nie wiem zresztą po co jest ten wątek... Bo jak na razie tylko śmiejecie się z ludźmi będącymi pod wpływem alkoholu...Owszem to jest Hyde Park ale proszę byśmy nie robili tutaj wyśmiewki"... Nie wszyscy lubią ciężki humor... Poza tym to forum czytają także dzieci... zamykamreklamacje na maila.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hitboy64 20:53 22-10-2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.